ecemevy Kızlar selam 4+5 haftalık hamile oldugumu ögrendim. Sizler Kadın doguma hemen gittiniz mi gebeliği ögrenince? Şimdi gitsem ultrasondan bakıp ultrason kağıdı verirler mi? Sürpriz yapmak istiyorum çünkü :)
sum_doa ecemevy ay bence 1 hafta daha bekle ya şimdilik sadece kese görünür bebiş de görünsün 🥹 hayırlı olsunnn ❤️
birumut_ ecemevy kan sulandırcımj yazdırmak için 4+6 da gittim şans eseri küçükte olsa kesemi gördümm
gencannee_ ecemevy ben gitmiştim tekrardan betaya baktılar iki hafta sonra kontrol verilmişti o zaman keseyi görmüştüm ama kan ve idrar alınıyor
ecemevy gencannee_ peki ultrason kağıdını verdiler mi size o zaman gittiğinizde. Ya yakınlarıma onunla haber vermek ıstıyorum da o yüzden soruyorum:)
__cansu_ ecemevy bende 4-5 haftalıkken devlette minik keseyi gördüm ama ultrason kagıdı vermedi fotosunu çek dedi :) iki hafta sonra şehir hastanesine gitmiştim orda vermişlerdi ultrasonu
meklc Bugün ilk ultrason kontrolüne gittim 31 Eylül’de ilk beta vermistim 10 11 gün bekledim bugün de kesemizi gördük 🥹 çok şükür kalp atımı için de 8 ncı haftada gel kesin olsun dedi doktorum
burcuusu ecemevy 4+3 de hem karindan hemde vajinal ultrasonla keseyi gorduk gecen hafta. Folik asit kullanmiyoRsan hemen ona baslamalisin. Bide keseyi gordugu halde kan tahlili verdim beta bakildi
sulti1907 ecemevy erken canım benim ki suan 4+1 gözükmedi kese 6 haftadan netleşiyor ama gene de 5+3 felan da ni ihtimal
iremertan_ sulti1907 10 eylülde 74 çıktı bugün tekrar istedi doktor Regl olucakmış gibi ağrım var korkuyorum 🤦🏻♀️
sulti1907 iremertan_ benimde öyle olmuştu korkma oldum olacam gibiydi tuvalete gidiyorum birsey yok hamileymişim meğer 🫶🏻 umuyorum sende öyle çıkarsın kaçıncı günü test vermiştin sen