snmcftc 30+5 iz az önce çamaşırım ıslandı tedirgin oldum kokusu da yok ama çişimi mi kaçırdım emin değilim hareketleri bi kaç gündür sadece yer değiştirmesini hissediyorum tekme vs hissetmiyorum korkmalımıyım
1cey snmcftc sızıntı mı değil mi burdan anlayamayız maalesef şüphen varsa git bence, için rahat eder bir şey yoksa da
niinil1 snmcftc devam eder zaten öyle bisey olursa. Bence kaçırdın yada tam kurulamayadin malum artık o bolgemizi eğilince bile göremiyoruz karnın boyutundan
Fatmanur_0416 snmcftc acil yakınsa şansın varsa git derim riske atılmaz canım Allah korusun sızıntı olsa direk bebek de enfeksiyon kapmaya müsait oluyor
1cey snmcftc su gelmesinde ağrı sızı eşlik etmeyebiliyor, bende sızıntı şeklinde geldiğini burdan öğrendim mesela, benimki giderek artmıştı çünkü, haftam da doğum için uygundu belki onla alakalı bilmiyorum da
snmcftc 1cey sanırım zaman yaklaştıkca daha paniklemeye başladım birde evet okuduklarım daha da telaşlandırıyor
snmcftc Fatmanur_0416 günaydın :) bir daha olmadı sanırım kaçırdım geç saatten beri hareketleri de aktifleşti sanırım yönünü değiştirmişti iyidir inşallah 😅
Fatmanur_0416 snmcftc sıkıntı yoksa iyi bari sevindim canım 😊 kontrolün ne zamansa suya da baktır aşkım
Fatmanur_0416 snmcftc hm anladım peki daha sonra bi sızıntı fark ettin mi bebeğin hareketlerini de takip et umarım su değildir canım
Minigim2727 Fatmanur_0416 Benım de az önce geldı önce ara ara sonra bırden aktı pıjamam ıslandı. Su gelmesı mı oluyor hareket var ama taş gıbı karnım.
snmcftc Fatmanur_0416 yok daha olmadı bebişko da aktif ama işte gittikce psikolojik olarak daha evhamlı oluyorum sanırım😅
Fatmanur_0416 Minigim2727 suya benziyor gülüm acile git benim de iç çamaşırım ıslanırdı ter sanıyordum bi kaç gün içinde çay bardağıyla su döker gibi birden boşaldı ben acile gittim suyun azaldı diyip yatırmışlardı bide kasılman da var bence hemen git kaç haftalıksın
Minigim2727 snmcftc geldım nst baglıyolar sureklı cıger gelıstırıcı yaptılar beklıyorum 24 saat takıp edecegız dedıler.