kincikupelikiz 13+5 günlük hamileyim ilk gebeliğimde bu haftalarda hissediyor muydum hatırlamıyorum vajinada baskı hissi ve aşırı bel ağrısı hissediyorum yaşayan var mı başka
gencannee_ kincikupelikiz erken değil mi ya ben 20 li haftalardan sonra baskıyı hissetim halada hissediyorum
__cansu_ kincikupelikiz kasılma gibi bişeyse yani sertlik hissediyormusun benim kasılmaydı işte vajına baskı hissi tuvaletım gelmiş hissi bel mideme vuran garip bi his magnzyum verdi doktorum iyi geldi bana çok şükür
selennnyum kincikupelikiz bende 13+4 teyim bugün bende hissettim sol tarafıma yatarken böyle rahim ağzında hissediyo gibi bi his ayağa kalkıp yürüdüm biraz tuvalete gittim geçti gibi, bence rahimlerimiz genişliyo büyüyo ondan bu hisler
kincikupelikiz gencannee_ işte bilemedim ben de 😅 ilk gebeliğim riskliydi onda zaten oluyordu bunda da başlayınca tereddüt ettim bugün kontrolüm var ama başkalarında da oluyormuş şükür demekki anormal değil o kadar
kincikupelikiz __cansu_ sertlik gibi değil de bazen böyle bi baskı hissediyorum daha çok yorulduktan iş yaptıktan sonra muhtemelen bana da verir aldım aslında ama kendi kendime kullanmak istemedim yine de
kincikupelikiz selennnyum iyi tek olmadığıma sevindim ilk gebeliğimde bebeğim aşağıdaydı biraz acaba yine ondan mıdır diye tereddüt etmiştim ama demekki olabiliyor