khruanbing dsibel703 Allah nasip ederse Ocak anneleriyiz inşallah rabbim vakti zamanı geldiğinde gelmelerini sağlıkla sıhhatle yavrularımıza kavuşmamızı nasip eylesin 🌸
vanilyalibuse dsibel703 Ocak annesi miyim Şubat annesi miyim bilmiyorum 🥲 inşaallah doğumum Ocak sonu-Şubat başı gibi olacak
dsibel703 sum_doa maşallah bizde 2 gün sonra 20 haftalık olucaz 🫠 sanırım sizinde ikinci bebiş cinsiyet ney belli oldu mu ?
sum_doa dsibel703 senin ne cinsiyetii 🥹 benim hala heyecanım yok maalesef ilki gibi değilim üzülüyorum birazcık 🥹
dsibel703 sum_doa ben 16 olduğumda özele gitmiştim ilk kız gördü sonra erkek o yüzden güvenemedim yarın tekrar kontrolüm var bakalım net ne diyecekler 🫣 bu arada benimde bi kızım var 4,5 yaşında 🫠🩷
sum_doa dsibel703 ay senin araları var yine benim kız 2 yaşında daha 😢 fetal dnayla öğrenmiştik bizde cinsiyeti detaylıda belli olur artık ne zamana yaptırcan detaylıyı
dsibel703 Çalıştığım için bende ilkinde olduğu kadar o heyececan yok tu tabi ama karnım ilkine göre çok büyüdü kızlar erken çıktı erken kilo aldım o yüzden artık tam bir hamiş gibi hissedebiliyorum 🤣
dsibel703 sum_doa evet o yüzdn bir nebze olsun daha rahat geçiyor benim detaylıyı 22. Haftada yapıyorlar genelde bende o zaman yaptırırm henüz bir yerden randevu almadım
sum_doa dsibel703 25. Haftada olacak benim detaylı haftasını geçmiş olacakmış bakalım neler bekliyor bizi 🐣😇
sum_doa dsibel703 17. Haftada devletten randevu almak için gittim detaylıya doluluktan dolayı o kadar ileri denk geldi
dsibel703 sum_doa anladım bende pazartesi devlete randevu almıştım detaylı sırasını almak için bakalım üşenmezsen gidicem inşallah yoksa özelde yapıştırıcam 🤣