annediyebir Kan testi 1.30 çıktı yoğun bir mide bulantısı yaşıyorum 4-5 gündür geceleri uyuyamıyorum resmen ara ara kramplarım var doktor idrarda kan çıktı dedi regl tarihim 13 Eylül
mevsimmbhr annediyebir annediyebir yükselme olasılığı var sanırım demi ınsallah pozıtıf görürsün canm
hashsha Benim de kan testi <2.50 yazıyor yükselme olasığı var mı acaba yardımcı olur musun bat 14-16 eylül aralığı
ozhmohm hashsha ben de evde test yaptım silik çıktı kızımda da silik öğrenmiştim. Kan verdim bugün 2 çıktı inşallah yükselir. Beklenen adet tarihim 19 eylül
beymi @mevsimmbhr Benimde bugün adet günüm olmadım üç dört gün daha bekliyecem test yapmaya bile korkuyorum inanın kızlar
beymi @mevsimmbhr aslında belirtiler var ama ben beynimde direk gebeliğe getirmek istemiyorum canım çünkü sonra çıkmadığında çok üzülüyorum
mevsimmbhr beymi ya umutlanmak istemıyorsun çok haklısın bende çok yaşadım aynı durumu 4 5 aydır denıyoruz 2.cocuk ıcın Rabbım hayırlısını versın ınsallah vardır bekle bakalım
beymi mevsimmbhr bizde canım 2.cocuk için uğraşıyoruz kızım var 9 yaşında normal yollarla gebe kaldım ona evlendim 8.ayımda kaldım ondan sonra birdaha da gebe kalamadım çok doktora gittim özelinden devletine hiçbir sorun bulamadılar aşılama denedim olmadı doktorlar direk artık tüp bebek diyorlar
papatyax Bat 12 eylül benimde 10 eylül 83,3 çıktı beta değerim 9 eylül erken gebelik testi ile de pozitif gördüm
susu1234 papatyax bat 12 eylül benimde, dün kan testi hcg 56 çıktı. İnşallah güzel yükselir hepimizin 🌸
btlyy Kızlar bişey sorcam 30 günde bir adet görüyorum yumurtlamayı Ovülasyon testi ile yakaladım 1 2 Eylül dü . Normal regl tarihim 20 Eylül ama yumurtlama erken olduğu için regl tarihim 17 Eylül de olabilir hangisine bakıp test yapmam gerekir
papatyax beymi belirti yoktu canım pazar günü lavabodan sonra hafif lekelenmem oldu hiç ara kanama da olsa yaşamadığım için şüphelenip 9 eylülde erken gebelik testi yaptım