beeetul Kızlar boğaz ağrısından mahvoldum yutkundukça canım gidiyor doktor parol, boğaz spreyi ve gargara verdi fakat eczacı da olabildiğince kullanma dedi. Parolu bile çok dikkatli kullanmamız gerekiyormuş. Herhangi bi öneriniz var mı?
hasret_26_ beeetul bende de aynısı oldu aile hekimine gittim üç gündür yattım hep hiç kalkamadım parol yazdı sonra daha çok öksürmeye başladım agumentin antibiyotik yazdı ilk yuttum bugün biraz İyyim boğaz yanmam geçti öksürük var da üç güne geçer dedi
Zaynn beeetul ballı ıhlamur yap ılık iç gebelikte ilaç kullanımı hele ki ilk üç ay hiç iyi değil öksürük varsa pekmez zeytinyağı yada tere yağı karabiber üçünü karıştır bi tatlı kaşığı kadar kriz zamanı iç ıhlamur da en fazla sabah akşam bir fincan zorda kalırsan çay kaşığı bal ayrıca bol ç vitamini meyve sebze bunlar seni rahatlatır bi haftada toparlarsın
ync94 beeetul Ben de kısa aralıklarla soğuk algınlığı geçirmiştim üst üste. Boğazım tahriş olmuştu. İlaç kullanmadım. Doktorum zencefil çayını önerdi. Taze zencefil toz olan değil. Limon kesip. Tabi bardak bardak değil. Günde 1 kez içmiştim çok iyi gelmişti. Hâlâ daha ara ara aklıma geldikçe içiyorum.
basakdeniz_ Bolca sıcak şeyler iç ben öyle atlattim kıyamadım valla. Bebeğime sürekli çorba sıcak çay süt vs derken birkaç günde geçti