aysegulcmr allyslife yaa sizinkininde maşallahı var o zaman 🫠 yani bu kadar harekette normal mi bilemediğim için sormak istedim rahatladım biraz 😅🙏 hepsi sağlıkla gelsin inşallah 🥰
allyslife aysegulcmr hareketi az olsa niye az denir, çok olunca da niye çok😂 Allah aşkına streslendirmeyin kendinizi, gebelik zaten stresli bir süreç, bari bu konularla yüreğinizi darlamayın, keyfini çıkarın🫠
aysegulcmr allyslife işte normal olmayan her şey insanı tedirgin ediyor maalesef ☺️ doğru bazen sürece bırakıp tadını çıkarmakta lazım 🌸
mavel aysegulcmr ben varım 24 haftalık olduk sankı hiç uyumuyor sureklı tekmeler nasıl bu kadar hareketlı olabıkuyor anlamadım umarım normaldir
beneklikartal leylizer nasıl ya troidle ne alakası var anlamadım ama bu gebeliğimde bendede tiroid yüksek çıktı ilaç kullanıyorum son ayımdayım ama çok hareketli kaburgalarıma batıyor hep arkama yaslanarak oturuyorum
leylizer beneklikartal bağlantıyı bilmiyorum ama hareketli bebekte troid değerlerine bakılır. Guatr hastalarının da bebekleri hareketli olur hatta doğduktan sonrada maalesef öyle oluyorlar
aysegulcmr Nzisty yaa maşallah 🫠 gerçekten aynı şeyi düşünmüşüz kolu bacağı çıkıcak sanıyor insan 😂 ben normal mi bu kadarı bilemediğim için sormak istedim içim rahat etsin diye Allahım nazardan saklasın hepsini inşallah 🤲🏻 isteyen herkese tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah 🤲🏻
Ecekrk aysegulcmr ilk hamileliğimde kızım aşırı hareketli değildi uykuyu sevdiği içinmiş ama 4 aylıktan beri elinin kolunun durduğunu hiç görmedim uyuduğu zamanlar hariç hala uykuyu seviyor ikinciye hamileyim bu aşırı hareketli ve az uyuyor bence eminim doğumcuda böyle olacak anne karnında nasılsa doğuncada öyle oluyor kendinizi hareketli bir bebeğe hazırlayın 😂
aysegulcmr Ecekrk yaa demeyin öyle 😅 ilk kızımda uykudan çok çektim zaten umarım bu sakin olır ve uyur şaşırtır bizi 😅🤷♀️
safiye18 aysegulcmr 33haftadan bildiriyorum okadar hareketliki ve canimi sağolasın çok acıtıyor şuanda bile öyle 😁 gayet normal yeterince beslendigini sağlıklı gelişim gösterdiğini oksijen aldığını gösterir
allyslife aysegulcmr normal olmayan bir şey yok burada canım, her bebeğin fıtratı bir değil, her zaman güzele odaklan, hiç acaba mı diyip zihnini bulandırma gönlüne vesvese düşürme🫠
deletedmom0913 aysegulcmr benim ilk kızım da karnımda asırı hareketliydi hatta doktor gülmüştğ ben böyle hareketli bebek görmedim diye. Detaylı 1 saat sürmüştü. 32.haftada nstde sancım cıkmaya baslamıstı 36da da suyum patladı hareketli olmasından mı bilemem😆
Ecekrk aysegulcmr yani insan alışıyor bu süreçte emin olduğum tek şey Allah dağına göre kar veriyor inşallah bu seferki uyur 😊
gulsahyazici aysegulcmr benim kızımda böyleydi dışarı çıkıcak artık göbek deliğinden diyodum çok fazlaydı hareketi ve şuanda 5 yaşına giricek inanılmaz hareketli bebekliğinden beri herkes erkek çocuk gibi dşyor 😅😂 hayırlı olsun canım benim sağlıkla doğsundq