zeyyu iki gün babasıyla kalacaklar aslında o da herşeyini biliyor ama hiç bir baba bana göre anne kadar sabırlı değil. Ben bi saat yemek yedirmeyle uğraşıyorum mesela sabırla güzelce ama babası yedirdiğinde iki lokmadan sonra yemiyorsa tamam kalsın diyor mesela. Bunu kolay kolay hiçbir anne demez ama. Yada benim oğlum hep oyun araba Lego blok oynayalım derdinde mesela hiç sıkılmadan acıkmadan susamadan bütün gün oynayabilir. Ama babanın maalesef bütün gün onunla oynama ihtimali yok. Baba çabuk kızabiliyor çabuk sinirlenebiliyor tahammülü daha az anneye göre.
Kardeşi ona hediye getirecek gelirken😌 uzun zamandır istediği akülü arabayı aldık. Kıskanma durumunu en aza indirgemek için uğraşacağız ama yine de kıskanacağına eminim. Şimdiden anne ben bebek oldum beni kucaklar mısın,babam beni kucağında gezdirsin bende biberonla süt içer miydim gibi sorular istekler😢😢
Devlet hastanesinde doğum yapacağım ziyaret saatinde bile çocukları almıyorlarmış o yüzden sanırım iki gün boyunca beni göremeyecek.😔
Bana çok çok düşkün aynı benim gibi çok duygusal hassas bi çocuk,bu iki günlük süreç ikimiz için de zor olacak. Sonrasında da kardeşini kıskanmaması ilginin ona yöneldiğini hissettirmemek için kırk takla atacağız. Rabbim kolaylaştırsın inşaAllah güzel kolay bi alışma sürecimiz olur 🤲🤲🌸