annediyebir Çok yoğun mide bulantısı yaşıyorum idrarda hafif kan çıktı dedi doktor beta da 1.30 yükselme ihtimali var mı ?
Masal777 annediyebir idrar da kan enfeksiyon canım beta eğer geç döllenme olmuşsa olabilir da olmayabilir yükselme biraz bekle canım
linababy10 annediyebir evet bence tekrar verin 2 günde bir beta da yükselme oluyor kanda İnşallah güzel haberler alırsınız ❤️
linababy10 annediyebir ben ilk öğrendiğimde 3 kere kan verdim her 2 günde bir yükselmesini takip ettim sonra doktora gittim öyle yapabilirsiniz daha sağlıklı olur
annediyebir linababy10 olma ihtimali var değil mi 🥲 son 3 senedir betalarıma baktım hep 0.200-0.100 ilk kez böyle bir değer var idrarda kan çıktı
linababy10 annediyebir şimdi daha regl tarihin gelmedi ya belli olmaz yükselebilir yükselmeyedebilir her iki ihtimal düşün bence sen pazartesi tekrar kan ver hem rgl tarihin gelmiş olur daha emin olursun
annediyebir linababy10 Masal777 Negatif görmekten o kadar yoruldum ki artık 🥲 korkuyorum ya yine yoksa diye
linababy10 annediyebir canını sıkma canım ..sağlık bir durum yoksa bu konular biraz sabır ister ve çok fazla üstüne gelme çünkü stres oluyor insan stres de etkiliyor bol bol dua et ve Allah’a bırak olcak 😍