drmommy beeetul geri çekilmede bile hamilelik olabilir boşalma olmasa bile öncesinde geçen sıvıda sperm bulunabiliyor
beeetul Masell evet hormonlu bu tarz koruma yöntemleri. Vajinadan veya kol altı uygulanabiliyor. Adet gecikmesi, azalması veya artması yapıyor. Bazı kadınlarda kilo alma durumu da olabiliyor ayrıca cilt sorunları da ortaya çıkabiliyor sivilcelenme gibi vs..
niinil1 Masell prezervatif bahsettiğin kadar kullanılması kolay bisey değil zaten hiç kimse onu kullanmak istemez devamlı karisina. Onun amacı hastalıklardan korunmak vs. Spiral istemiyorsan kolundan yaptır 5 sene koruyor benim doktorum onu önerdi. Biz geri çekilme yaşıyoruz istemeden de bisey olmadı şimdiye kadar istedigimiz zamanı korunmadık öyle oldu
beeetul Masell anladım canım ama taviz vermiyorsa her sene 1 çocuğa da maddi manevi bakmaya razı demektir. Ne kadar sağlıklı bi durum oluşur Allah bilir
BKZ Masell çok istiyosa kendi taksın spirali sen canın ne istiyosa onu yap senin bedenin senin kararın
fikretbaciniz Masell yani 3 senedir böyle korunmayı becerdiyseniz devam edebilirsiniz ha çocuk istememenizi anlarım ama eliniz korunmuyorsa ve asla istemiyorsan mecburen sen korunma yöntemi bulacaksın yoksa istenmeyen gebelikler olıyor
nurnuur Masell evet aldiriyo bi de cinsel istkesizlikte yapiyodu ama inan onlar hic gözüme bile gelmedi jejdje ikinci cocuga hic hazir degildim çünkü
besim96 Ne tuhaf şeyler, prezervatif takamayan yok geri çekilemeyen, bu ne saçmalık. Ben çocuk isteyene kadar eşim prezervatife rağmen geri çekildi. Biraz saygı yani tepem atıyor böyle düşüncesiz insanlara. Önce kendi rahatınızı düşünmelisiniz bence
emineata Masell yani eşinize epey bi laf edesim var ama susuyorum. Ben eşim korunduğu halde ilk yıl kendimi garantiye almak adına aylık iğne kullandım. Bir sıkıntı da yaşamadım. Kendiniz korunmaya mecbursanız aylık iğneleri deneyebilirsiniz haptan daha iyi spiral gibi dertleri de yok. İğnelerin yapıldığı ilk gün kalça sancısı dışında bi sorun yaşatmadı bana bi bakın derim