Asdfj Kızlar doktorum pazar yumurtaları toplayacak Yumurta toplama dondurma işlemş 123.300 dediler ama transfer rahım dınlendıkten sonra olacak ozamanda ayrıyetten transfer ücretimi ödenıyor
Sevila59 Asdfj hayır canım biz vermedik. Yumurta toplandı donduruldu transferde ücret istenmedi. O verdiğin paranın içinde yinede bi sorsaydın doktoruna
Leyla93- Asdfj biz doktorumla anlaşırken dondurma işlemi hariç anlaşmıştık ekstra sadece çıkan embrıyo sayınıza göre dondurmak istersek onun ücreti talep edilmişti oda ufak bır ucret zaten ayrı ücret alınmamıştı inşallahhh güzel sonuç alırsınız 🤲🏻🌸
Kelebekkkk34 Asdfj o fiyatın içinde atıyorum 70 bin yumurta toplamaysa 60 bin transfer oluyo ikisini birden beraber alıyolar sonra dondurmak için ekstra ücret alıyolar benden 34 bin almışlardı
zelboz İlk transfer ise ücret alınmıyor benim ki öyleydi yani 120 bin ödemiştim sadece, bunun dışında dondurma ücreti ödedim ama ikinci transferde de 60 bin istendi
Asdfj Anladımm benımde öyleydi muhtemelen dondurma öncelikli olunca transfer ücreti sonraya kalmış gibi bsey oldu dondurma önce tercihen di sonra mecbur kalınca
Kelebekkkk34 Asdfj herkesin dondurma önceden oluyo zaten genelde transferle yumurta toplamayı aynı anda alıyolar. Eğer sadece yumurta toplamaya 123 bin aldıysa çok çok fazla