hifal Doktorum 12. Haftadan sonra sadece bunu verdi başka bisey vermedi vitamin felan da ayriyeten verdilermi size
Fatmanur_0416 hifal yok vermemişti bana ben sadece 14.haftada tiroidlerim yüksek çıkınca onları kullandım başka bişey vermemişti canım son haftalar da magnezyum başlıyor ztn
kralicetin hifal benim doktor da vitamine devam ettiriyor ama 14 hafta olmama rağmen hala demir takviyesi vermediler bana
Novamom_ hifal ocean mummy ve demir ilacı kullanıyorum bende 12. Haftamdan beri pazartesi doğumum var hala devam yani hiç bıraktırmadı
Cnuryasar Novamom_ canım bende ocean mummy kullanıyorum yeni aldım. Bir de ferritinim çok düşük günü ferro sanol verdi kullanıcam
melismersin hifal ocean mummyde vermişti. Hatta doğumdan sonra 3 ay daha kullanmam gerektiğini söylemişti 2 sinide.
__cansu_ hifal canım decavit var devletin karşıladıgı ama doktorum regenesis max plusu önerdi içinde omega var hem ekstra balık yağı kullanmıyorum biçok vitamin var içinde 8 sene öncede buna benzer vitamin kullanmıştım yani senşnde kullanman gerekıyor saglık ocagı doktoruna bile söylesen yazar veya önerir
zuzu_59 hifal bana 12 de reGenesis Max plus verdi vitamin olarak, bugün 15+6 da gittim gyno ferro sanol yani seninle aynı ilacı verdi. Bu ilacı akşam yemekten yarım saat önce kullan, vitaminide doğuma kadar kullanmaya devam et dedi