sati2211_ Sat 25 agustos ilk gun sayilinca 11. Gunden itibaren testler bu sekilde bi koyulasiyor ama pik olmuyor sonra tekrar siliklesiyor anlayamadim bir turlu, bu testle 18-22 gunler arasinda yumurtladığımı ogrendim, gecen ay 22.Gun catlama oldu subat mart aylarinda 19-20. Gunlerde olmustu, bugun 18. Gun hala koyulasma yok bi gun koyuysa ertesi gun siliklesiyor acaba bu ay catlama olmayacakmi ki lh fsh hormon degerlerim normal bu ay baktirmistim adet zamaninda hic bir sorun yok sadece biraz insulin direnci var bide 6-7 kilo fazlam
egeemomms sati2211_ benimde son adet 26 Ağustos galiba 9-10 u yumurtladım bende son postuma bakabilir misiniz bi. Testi yapmaya devam edeceğim belki daha koyulaşır diye
mrvrm sati2211_ aniden koyulaşıyor zaten. Bir gün yok denecek kadar silikken ertesi gün kopkoyu çıkınca şok olmuştum hatta. Belli olmaz o. Siz teste devam edin. Zamanınız varmış zaten dediğinize göre. Günaşırı ilişkiye de devam edin. Yumurtlama öncesi ilişkilerin de etkisi çok büyük
srcck sati2211_ canım yumurtlama günleri geçtikten sonra da test yapmaya devam et bende de pcos vardı yumurtlamayı geç gördüm benimde yükselip silikleşti sonra tam pik oldu
sati2211_ mrvrm bilmiyorum hic dediginiz gibi aniden koyulasma yasamadim o yüzden korkuyorum ya olmazsa catlama diye
sati2211_ Test markasi artimed hep bu testle yaptim eczanede bu var sadece diger eczanelerde siparisle getiriyomus lh testini
mrvrm sati2211_ artımedi kullandım. Pik olunca kopkoyu gösteriyor. Düzenli yaparsanız kaçırma ihtimaliniz yok. Ama eczaneden alınca da pahalıya patlıyor biraz. Tanesi 30a falan geliyordu ben aldığımda. Trendyoldan laboquick alıyordum o yüzden
sati2211_ srcck ilk defa basima geldi 3 4 kere lh takibi yapmistim testle ama bu ay boyle oldu anlayamadim insallah dediginiz gibi olur benimde
srcck sati2211_ olur canım benim merak etme sayfamda var benimde Ovülasyon testlerim 4 gün filan geç oldu bu ay pozitif gördüm inşallah sende görürsün en yakın zamanda 🥹
srcck sati2211_ evet canım bende yumurtlama olmayacak diyip yapmayı bıraktım sonra rastgele bir günde yaptım pik olmuştu
mrvrm sati2211_ stres yapma akışına bırak. Eğer test seni bu kadar etkilerse tutacağı varsa da tutmaz Allah korusun. Sadece gününü bulmak için yapıyorsun öyle düşün. Sen günaşırı ilişkiye devam et. Test bozuk olsa bile kaçırmadım rahatlığı olur en azından
sati2211_ mrvrm aynen gun aşırı devam ediyoruz zaten elimde bes test kaldi onlarida yaptiktan sonra yapmicam baska bu ay gun asiri devam ederim adete kadar