zehraoztr 14 haftalık hamileyim Kasık ağrım yok sırt ağrım yok ama sabah böyle hafif kahve akıntım oldu ve durdu sence hastaneye gitmeliyim bu şekilde bebeğin kalp atışalrı durumu çok korkuyorum yaa
nurellaa52 zehraoztr korkma belki kalan kan o şekilde gelmiştir haftan küçük değil o yüzden korkma ama tabi ki her türlü lekelenmede hastaneye gitmelisin
bebek_annesiii zehraoztr Ultrason da herşey normalse alttan baktırmak istemiyorum dersin. Bişey yoktur inşallah için rahat etmicekse görünebilirsin acile bence
nurellaa52 zehraoztr senin haftan 14 alttan bakmalık bi durumun yok karından ultrason istiyorum de alttan bakmak isterse bakınma devlete mi gidiyorsun
zehraoztr nurellaa52 evet devlete gidiyorum söyleyincede bakmıyorlar ki ikinci çoçuğumda ağır kaldırmıştım 5 aylıktım ona rağmen bakmışlardı beni mafetmişlerdi yaa kanamam dahada çoğaldı o zmn
bebek_annesiii zehraoztr Korkutma kendini stres yapma bişey yok inşallah canım gönlünü ferah tut haber verirsin 🙏🏻
sevmcetn Canım aynı şeyi yaşadım dört gün önce.ultrasyonda sıkıntı yoktu.idrar tahlili istediler ve enfeksiyon çıktı ilaç verdiler çok şükür sıkıntı yok şuan inşallah sende de sıkıntı yoktur
zehraoztr Az önce hastaneden geldim utrasyonla baktılar kalp atışları vardı hareketleri iyidi poregestan yazıp gönderdiler çok şükür