benguwater Hamişler şimdi benim kuzenimin düğünü var ve 5 aylık hamileyim zaten zar zor abiye buldum altına topuklu ayakkabı giysem bir şey olur mu ? Yada topuklu ayakkabı giyip düğün yapan hamişler var mı acaba ?
pamuksekeer benguwater giyebilirsin tabiki bir zararı olmaz ama düğün yani kalabalık ortam ayağınız takılır biri çarpar Allah korusun tabiki ama risk almaya gerek var mı bilemedim onun yerine çok güzel babetler var o şekil tercih edebilirsiniz
lokismommy benguwater ben 5 aylık hamileyken kız kardeşimin nişanında giydim ayakta çok durmamaya çalışın dikkatli yürüyün oynamadım hiç oturdum yürürken de eşimin koluna girdiğim için problem olmadı
Novamom_ benguwater ben giydim tüm yaz düğünlerle geçti çünkü benimde 6-7. Aya denk geldiydi sadece ekstra yoruluyorsun ben birde 4 saatin 3 saati oynadım yorgunluk ondan da olabilir 🤣
benguwater pamuksekeer ya abiye elbisem biraz uzun babetle yerleri süpürüyorum gibi oluyor terzilik bir yerde de değilim maalesef o yüzden topuklu ayakkabı bir problem yapmaz diye temenni ediyorum
benguwater lokismommy bende öyle yapmayı düşünüyorum çok oynamadan kendimi yormadan giyip oturacağım herhalde
ekiminannesii benguwater parmak arası kısa topuklu terlikler var ya, ben onlardan almıştım rahattı hem topuklu hem rahat
Anneoluyorumm00 benguwater ben giymiştim ama sizi isterseniz dolgu topuklu giyin daha rahat olur en azından
dilaradoyan benguwater topuklunun direkt zararı olmaz tabi ama karın ebatından dolayı değişen vücut dengesi ve topuklunun düşme ihtimalini artırma riskinden dolayı kişisel olarak benim tercih edeceğim şey değil. Allah korusun düşmediğiniz sürece tercih edebilirsiniz tabi dikkatli davranırsınız ☺️