Elifvebebisi 12+5 haftalığım doktorum artık multivitaminr başlayabileceğimi söyledi ve iki adet multivitamin ismi verdi kararı bana bıraktı hangisi daha iyi daha faydalı bilgisi olan var mı acaba 1 tanesi regnesis diğeri decavit
seherxxx Elifvebebisi benimki pregna omega tavsiye etti. Arkadaşımın elenatal tavsiye etmiş. Zaten bi süre balık kokusu geldi resmen zor içtim
nurellaa52 Elifvebebisi decaviti Sgk karşılıyor kullandım onu da şimdi bendeki decavit bitti doktordan içinde omega balık yağı olan başka multivitamin isticem bunlar özel oluyo pahalı ya gereksiz pahalı hemde
Elifvebebisi nurellaa52 evet decaviti sgk karşılıyor diğerini karşılamıyor dedi ama içerik olarak hangisi daha iyi bilemedim
nurellaa52 Elifvebebisi bence içinde omega olsa daha iyi olur bebeğe kilo aldırıyor hem omega o yüzden ben decaviti bırakıcam ilkinde ocean mumy kullanmıştım fiyatlara bakarak ocean ya da imom regenesis bu ürüne bakıcam fiyatlarına ona göre alıcam bence sende omega olanlardan al
nrylmzm Elifvebebisi ben başından 36. Haftaya kadar Ocean mumy kullandım 37, haftada mum latte ye geçtik