cglklc Manolya Zümrüt Birce Selvi Tülin Beril Betül Gözde Neslişah Pelin Neşe Şirin Nehir Bade Bahar Ceylin Burçin
hilalibrahimm cglklc nehir çok güzel Ceylin de çok güzel Ceylin in anlamında çok güzel benim kızımın adida Eflin
merve966 cglklc burçin geyik demek ve birçok toplumda kutsal,bereketle ilişikli.Türk mitolojisinde kutsal bir rehber. Birce güzel. Gerisini sevemedim
Yasem4 hilalibrahimm Ceylin’in anlamı maalesef güzel değil. Ceylin anlamı yanlış bilinen bir isim. Aslında yengeç, yengeç yuvası demek. İnternette iddia edildiği gibi cennet kapısı değil yani
hilalibrahimm merve966 Ceylini neden sevemediniz acaba cennete acılan kapı demek yağmurdan sonra çiçeklerin üzerinde parlayan su damlası" anlamlarında kullanılır. Demek bence gayet güzel
merve966 hilalibrahimm ceylin yengeç anlamına geliyor diyorlardı burada söylenişi modern hoş ama anlamdan…
4bebeliannee cglklc ay birce demeye girdim, 3. Sırada görünce çok mutlu oldummm. Birce müthiş, biricik, eşsiz benzersiz demek. Daha ne olsun ‼️🤩🤩🤩
cerencyz Ay ben nedense manolya ismini çok sevdim 🥰 ama Ceylin ismini de çok severim eşim kızımızın adını kendi koymak istedi Irmak olacak eğer o koymasaydı ben Ceylin koyacaktım ☺️
Betulnur61 cglklc Bir kızım var Sare Begüm ikinci kızım yolda 31 haftalık olduk halen isim arıyorum Bade istedik uyum olsun diye oda şarap /İçki anlamına geliyormuş vazgeçtik Bizde Miray dedik bakalım yanına bir isim daha düşünüyoruz
muhendistenfikirler cglklc zümrüt de yazdığı için aklıma geldi. Anneannemin annesinin adı Elmas’mış Elmas ismi de hoşuma gidiyor o yüzden 🌸
hilalibrahimm Yasem4 siz nasıl bakarsanız öyle görürsünüz hanfendi kalbinizde sürekli o şeyi tasirsiniz şuan çoğu şeylerin anlamları hep farklı ve zaten Ceylin ismini zorlama bir yakıştırma olarak bariz yaziyor heryerde bilip bilmeden ahkam kesmeyi burda