Otherozge Seyoss demir ilacı öyle yapıyor canım merak etme ☺️ Bende kullanıyorum benimde öyle.beni doktorumda uyarmıstı bunun için rengi böyle olabilir korkma ilaçtan diye
Seyoss Otherozge benimkine dedim Allah iyiliğini versin ben bilirsin diye demedim dedi 😄 demir hapıyla geldim bende dünyaya çünkü 😂
Srfn11 [bilinmeyen] Ben oyle bsymi dedim dikkat edin die yazdim rahatsizmisin sen kendi fikrini kendine sakla alala ya cattik gece gece
ddamserc Seyoss canim hic korkma demir ilaci diskida siyahlasma yapiyo bende kullandim ve snn gibi paniklemistim cok normal aklina kötü bisi getirme
Seyoss [bilinmeyen] canım kız sadece uyarmak istemiş demekki kendi zorlanmış bizim yaşamamızı istememiş ince bir düşünce hamilelik gerginlik veriyor ama biraz hoşgörülü olalım birbirimize değmez birbirinizi kırmaya 😊
eliffylmz Seyoss ilacın vücutta hem işe yaraması hemde atılması için içsen iyi olur ben suyuma hep dikkat ettim kabızlık çok nadir iki üç kez oldu o da yediğim başka şeylerdendir diye düşünüyorum zaten bi iki günden fazla sürmedi su önemli :)
Seyoss [bilinmeyen] doğru söylüyorsun kuzum gergin olabiliyoruz mesaj üstünde olduğu için ifadelerimizi tam olarak anlatamiyoruz bazen, kirmayalim birbirimizi sadece 😊😊
Seyoss eliffylmz aklıma geldikçe içiyorum önceden yaşasam haklısın ama ilaçla birlikte başladı tamamen ilaç yaptı bende muzu da kestim armut her sabah yiyiyorum yardımcı olsun diye bakalım belki farklı bir hap yazar
Srfn11 Unzile31 Demiri kahvaltidan sonra tok karnina aksam ustu civarida magnezyumu iciorum ben o zmn bsy yapmior
Seyoss eliffylmz iki gün deneme amaçlı bıraktım geçti gerçekten hap yapıyormuş devam edecem yine tok yutacam artik