minik_kelebek3 Kızlar 20 haftalıkken su gelmesi normalmi Dün yoruldum biraz ev işi vs bugünde sabahtan beri kasıklarımda sancı baskı vardı bi an çamaşırımın ıslandığını farkettim biraz su gelmişti geldikten sonra ağrı ve baskı hafifledi gibi normalmi bu
melike28_k minik_kelebek3 doktora gitmenizi öneririm yada kendisi ile iletişime geçebilirsiniz konuyla alakalı bir bilgim yok ama su gelmesi için erken sanki
1cey minik_kelebek3 hayır tabiiki normal değil, 37-38de bile su geldiği zaman direkt hastaneye gitmemizi söylüyorlar enfeksiyona açık hale geliyormuş orası artık. Su olduğuna emin misiniz bilmiyorum da
rumeysaben minik_kelebek3 şeffaf akıntıdır belki sen yine de yoğun iş yapma yine gelirse doktora söyle
minik_kelebek3 ARYa143 hemen gittim hastaneye doktor baktı normal akıntı dedi bişey yok bebekte gayet iyiymiş 💕
minik_kelebek3 1cey hastaneden geldim şimdi doktor muane etti normal akıntı dedi olabilirmiş bir hafta sonra tekrar gelmemi söyledi de bende normal değildir diye düşündüm çünkü akıntı gibi değilde bildiğin ıpıslak olmuştu hatta fotoğrafını da doktoruma gösterdim olabilir dedi
minik_kelebek3 melike28_k teşekkür ederim ☺️ içim tam rahat değil gibi ama öyle diyorsa öyledir heralde
1cey minik_kelebek3 olabilir demesi tuhaf geldi, test yapmadan nasıl anlayacak ki sızıntı olup olmadığını, burdan okuduğum kadarıyla eczanede bunun için bi test satılıyormuş, eğer tekrar olursa bence ya ondan yapın yada başka doktora gidin🙏🏼
allyslife minik_kelebek3 hormon kaynaklı sıvı akıntı olabiliyor, benim de 20lerden beri sıvı akıntım var, suyu vesaire normal ise sorun yoktur canım. 35 bitti hâlâ günde 4-5 kez iç çamaşaırı değiştiriyorum🫠
1cey minik_kelebek3 ay hiç bilmiyorum bende burada gördüm varolduğunu, internete falan sorun eczanelere de sorabilirsiniz direkt
nesliily minik_kelebek3 bende de olmuştu 20 li haftalarda su olduğuna emin gibiydim test yapıldı su değilmiş bebegin suyu da iyiydi doktorum su gibi akinti olabilir ya da idrar kaçırma dedi simdi bebem koynumda uyuyor ☺️
minik_kelebek3 nesliily ya idrar kaçırma değildi de doktor şey dedi bi anda ayağa kalkınca akıntın su gibi gelmiş falanda normal dedi ama akıntı normalde yumurtanın akı gibi olurdu bu bildiğin su gibiydi korkup gittim bişey yokmuş allahtan 🥰