-Cennetkusuannesi- sevomom 2 3 tane uzun kol gerisini kısa kol aldım üstüne zaten uzun kol tulum battaniye falan olacağı için çokta sıcak olmasına gerek yok fazla olur bende bide uzun kol zıbını giydirmek zor oluyomuş sanırım
meyvemsi sevomom uzun kollu sifir kollu ve yarim kol hepsinden aldim cunku bence hepsi lazim olacak 🤣
Guzelanniss sevomom benim bebiş aralıkta doğacak nasip olursa hep sıfır kol aldım 1 tane uzun almısım sadece😁 üzerine takım tulum vs giydiriliyo zaten evde sıcak oluyor
bambitoo_ Ben sıfır kol ve kısa kol aldım üstüne zaten uzun kol giyecek üst üste uzun kol bunaltıcı olur bence. Evin içi sıcak oluyor zaten
sevomom -Cennetkusuannesi- gece uyurken üstünü örtmeyin diyorlar uyurken ne yapacaksınız uyku tulumu falan mı
sevomom 230121_Mthn yeterli olur herhalde ya bende zıbın ve fermuarlı tulum giydiririm diye düşünüyorum
-Cennetkusuannesi- sevomom prego Aria plus modelini aldım kabin boy travel sistem diye geçiyor hafif yer kaplamıyor
esmanurky -Cennetkusuannesi- -Cennetkusuannesi- kabin aldığın çok iyi olmul cnm çok kolay ve rahatlık
meyvemsi sevomom yenidogan birkac adet aldim genelde 3-6 ay almaya calistim cunku cabuk buyuyorlarmis oyle diyorlar 🥲🥲
Guzelanniss sevomom aynen canım belki bi iki tane daha uzun alabilirim de uzun kolda ilk zamanlar giydirmesi zor oluyormuş