fidanueg kızlar kan sonucunda ogrendım daha kese gormeye gıtmedım doktora ulasım zor bıraz gıdınce kalp sesını de duyayım artık dedım duyulur mu acaba
melike28_k fidanueg ben 5+6 da kalp atışını duymuştum geç döllenme olduysa geçte kalp atışını duyabilirsiniz Folik asit kullanmaya başladınız mı
fidanueg melike28_k ever folık asıt kullnıyorum tup bebekliyim ya doktorum normal de bu hafta kese için git dedi ben kalp sesı de duyayım dıyorum işte
hilalibrahimm fidanueg evet çünkü bazi Doktorlar hemen dinlemiyor geç döllenme olduğu için bana dedi bidaya gel hem kalp atışlarıni dinleriz dedi hemde cinsiyet için tahmin ederiz dedi 2.gebeligim bu arada 2 sindede aynı doktora gittim hep
hifal fidanueg Allahın izniyle kalp atışları vardır ama bende 6+2 de gittim sanırım makinadan dolayı duyulmadı 🙂🙂🙂 8 de gittim duyuldu
bebek_annesiii fidanueg Hayır kese yeni oluşmuştur 7+5 de duymuştum. 3. Gebeliğim evde test yaptım pozitifdi sürpriz gebelikti kendime gelmeye çalışana kadar 7+ 5 de gittim hem kese hem bebek hemde kalbi oluşmuştu daha sonra değerler için kan verdim.
fidanueg tamam tesekkurler kızlar ben 7 nın sonlarında gideyım en dogrusu daha garantı olur, ınsallah duyarız tabı 🙏🌸♥️ hepımız yavrularımızı kucağımıza saglıkla alalım inşallah 🙏
gizoobb fidanueg 6+0da vajinal ultrasonda doktor kalp atışlarını gösterdi pıt pıt atıyordu🤭ama daha çok erken olduğu için dinletmedi ekstra ısı ve ses yaydığı için
Sibel_10 bende 6-7 haftalk kadrdi gittim ama doktorun cihazndan mdr az geldi sesi dedi nir hafta sonra tekrar gittim tam duydum o zmn eger gidersen sonrada bir hafta sonra gidiyorsun zaten tahlil flnda veriyolar iki uc gun ust uste gitmiyorsun
annisnergis fidanueg ben 6+3 te devlete gitmiştim dineletemem ama görüyorum kalp atışını demişti özelde de dinlemiştim bi kaç gün sonra 🥹