zuzu_59 Bugün bebeğimin hem çok sağlıklı olduğunu hem de cinsiyetini öğrendim. Erkekmiş 👶 Ben hep erkek hissediyordum ama tabiki doktordan duymadan emin olamıyordum. Ama artık biliyorum bebişim erkek. Çok heyecanlı ve duygusalım 🥺🌸
zuzu_59 zuzu_59 Burada cinsiyeti bilen de çok bilmeyende çok oldu. Ama isim olarak herkesi hatırlamayadığım için etiketleyemedim. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim 🙏
zuzu_59 Ms21 çok teşekkür ederim. Bugün 15+6 dayken öğrendim ben. Genelde devlette erken söylemiyorlar çünkü
zuzu_59 zzsszz çok sağ ol🌸 seninle ikili testin betasına göre cinsiyet için konuşmuştuk. Betalarımız aynıydı ve benimki cidden erkek çıktı, bakalım sen de de tutacak mı
zuzu_59 zzsszz bu görüntü 12 haftalıkken, bugün gittiğimde ultrason almadım hafta olarak 15+6 daydım. Bugün netleşti ve erkek dedi doktor
zzsszz zuzu_59 aramızda 6 gün var :) ben de 15 tam şu an 16 da gideceğim işte inşallah erkektir benimki de kendimi öyle hazırladım ve öyle hissediyorum hayırlısı
Eylemmm3 zuzu_59 bakalım bende 23 Eylül’de 15+4 olucam randevu aldım inşallah belli olur darısı başıma inşallah kaçıncı gebelik
Eylemmm3 zuzu_59 amin amin inşallah hepimizin inşallah ogrenirsen yazarım inşallah ilk kese fotoğraf varmı 4 ve 7 hafta arası