hllacrr Merhabalar kızlar 6+4 hamileyim ve kullak tıkanıklığım var bazen çınlıyor ikiside tıkalı hiç duymuyorum kulaklarımı temizledik ama basınçlı böyle şikayettiniz oldumu olduysada ne yaptınız henüz doktora gitmedim böyle devam ederse gideceğim
m_omm_y hllacrr Ben yaşadım 18+6 haftalık olduk hala yaşıyorum. Sebebini sordum doktora ama net bir cevap alamadım .İnanılmaz sinir bozucu.
Esma006 hllacrr ben iki yıldır yıkatıyorum bir alıştı mı hep istiyor zaten de hamilelgimde yaşadım yıkandı geçti canım
hllacrr hilalibrahimm kullandım ama daha çok tıkadı sanırım birde parol içtim bir etki etmedi maalesef
hllacrr m_omm_y bende 2 gündür yaşıyorum eşimle beraber bir sürü şey denedik en sonunda aklımıza geldi gebelik te oluyormuş ama bu baş ağrısı falan yapıyor bana bir doktor görüneceğim ben
hllacrr Esma006 evet bizde araştırdık şuan özel hastane bakıyoruz oturduğumuz yer güzel hastane yok birde benim kulaklarım çok küçük ve çok çabuk tıkanıyor şuan gebelik te bunu yaşamak biraz zorluyor
hllacrr Esma006 ahah bende kullaklarımı çekiyorum ama yok geçmiyor sakız da çiğnedim ilk gün etki eti ama şuan hiç faydası olmadı kullak damlası birde bir yandan daha fazla tıkadığını düşünüyorum ama bakalım şuan randevu yok maalesef ya acilden gireceğim yada pazartesiyi beklicem