anne_s Kızlar doğumu kolaylaştırıcı çay vs. Bilginiz var mı 38.haftadayım daha sancı vs.hiç bir şey yok
hilalibrahimm anne_s Kırmızı Ahududu Yaprağı Çayı bunu sürekli arkadaşım çok içiyordu bişey sorcam Nişan belirtisi ve ya su geldimi birde ben şey de duydum meyan kökü
Hukukcunuz25 anne_s hint yağı beni 1 gun sonraa dogurtmustu😆 ve 36 dan sonra her gun 1 ananas yedim dogumum masallah cok kolay oldu
uykucukoalaanrs hilalibrahimm 39 dayım bende günde 2 kere ahududu çayı içiyorum yarım saat tempolu yürüyorum ter içinde kalıyorum sıcak duşta hareketler yapıyorum yok sancı gelmiyo bebek ne zaman isterse o zaman geliyor sanırım 🤦🏻
hilalibrahimm uykucukoalaanrs meyan kökünü duydum canım onu da dener misiniz birde Hurma ve ananas birde düzenli cinsel ilişki
anne_s Yok canım hiç bir belirti yok. Bu çayları duymamıştım. Deneyeyim. Cinsel ilişkiden bu süreçte eşim de ben de korkuyoruz
ikiprensesannesi23 Hukukcunuz25 hint yağının bebek icin zararlı olduğunu soyleyen de vardi ama size doktorunuz mu önerdi
Hukukcunuz25 ikiprensesannesi23 no ben kendim ictim dogru demiyorum kesinlikle ama ben biyle yaptım ise yaradi 😁
gebebayan 39 haftadayım bende kızlar hiç birsey yok henüz 🙄 hayır gün geçtikçe de zorlaşıyor ağırlaşıyorum daha çok