yagmurkvk noss kasık ağrım çok olmuştu uyku hali ve halsizlik de 10.haftamdan sonra mide bulantılarım başladı
pamuksekeer noss kanama olmadığı sürece ağrı batma gibi şeyler normal gebelik herkeste farklı belirtiler gösterir yeterki kanama olmasın dayanılamayacak ağrı olmasın
harika3838 noss merhaba 4. Haftada regl öncesi belirtiler, bide yerleşme kanaması yaşadım başka bir şey yoktu, diğer belirtiler 6 7den sonra başlıyor genelde. Ağrınız da olabilir normal ilk başlarda yormayın kendinizi istirahat edin geçecektir inşallah ☺️🌸
noss yagmurkvk 28. Gun bugün böyle bir ağrı görmedim haftaya randevu aldım bakalım … teşekkür ederim yanitiniz icin
noss harika3838 çok teşekkür ederim yanıtınız için sağlık ocağındaki hemşire dış gebelik olabilir beta değeriniz yüksek dedi 690 değerim 26. Günde
harika3838 noss yok yaa sanmıyorum gayet iyi benimde 27. Günde 718di, erken döllenmeymiş bebeğim. Sağlık çalışanları başta hep olumsuz konuşuyor kulak asmayın, sağlıklı bir gebeliktir inşallah
srcck noss bugün 4+0 benim daha ama henüz dün öğrendim betam düşük takip edeceğiz siz ne zaman öğrendiniz acaba
noss srcck arkadaşım 3 haftalikken öğrenmişti değeri 25’ti . Sağlıklı bir kız için evladi olacak beşinci ayinda suanda . Nasip üzülmeyin doktor bilir en iyisini
noss Beyzaalbayyrak bana da sağlık ocağındaki ebe adet bir gün gecikince değer 690 çıktığı için yüksekmiş emin olmak için randevu alıp kadın doğuma gidin dış gebelik olmasın dedi. Saçma benim de kafamı karistirdi . Haftaya gideceğim doktora inşallah . S
Aybars20 noss ben ilk gebeliği regle 2 gün kala 405 le öğrendim. Bunu da reglim 2 gün gecikti 325 le. Bu değerlerin çok da önemi yok canım herkesin değeri farklı çıkıyor en iyisini doktor bilir sen içini ferah tut Allahın dediği olur ❤️😘
Beyzaalbayyrak Benim regl günüm bugün erken yumurtlama olabilir diye düşünmüştüm ama pazartesi gideceğim doktora