mai1234 Kızlar şeker yüklemesi için randevu bakıyorum ama devlette hep gebelere bakılmaz yazıyor siz nasıl buldunuz randevu avrupa yakasındayım ya da 3. Ay altı gebelere bakılır yazıyor siz nasıl yaptınız
pamuksekeer mai1234 ben şeker yükleme yaptırmadım ama asm ben yaparım demişti sizde bir sorun isterseniz
mai1234 sum_doa içeceğinizi kendiniz mi temin ettiniz devlette öyle oluyomuş sanırım hangi hastanede yaptırdınız
sum_doa mai1234 sakaryada yaptırdım eczaneden kendim aldım 50 ml lik yeter demişti kadın doğum doktorum
mai1234 anne2257 dahiliyeden mi buldunuz kadın doğumdan mı aldınız bide içeceğimizi dışardan kendimiz mi alıyoruz süreç nasıl ilerledi çok teşekkür ederim
anne2257 mai1234 kadın doğumdan aldım randevuyu İçeceği kendim aldım 75lik ti sanırım. 100 küsur lira bişeydi
mai1234 deletedmom0913 gidiyorum ama tdap için aradılar sadece onun haricînde aranmadım 24 haftamdayım şuan
bademselvi Zeynep Kamil takipliyim, haftam gelince doktorum kendisi yönlendirdi şeker yüklemesi için. O birimdeki personeller randevuları kendileri veriyorlardı defter usulü. Sistemden almadım ben. Her hastane farklı demek ki.
Ayse3695 mai1234 ben doktoruma gıdıyordum zaten kontrollerıme bana bu hafta gel şeker yüklemesı ıcın dedı gıttım mesela randevu bıle almıyorum gıttıgım zaman çünkü doktor söylüyor haftaya gel dıye