Arzymn deletedmom9494 enfeksiyonunuz olabilir, enfeksiyona bağlı olarak yükselebilir, farklı sebeplerden de yükseliyor.
Gizemmciik deletedmom9494 canım enfeksiyondan oluyor crp yukseklıklıgı. Kendım yasadım ondan bılıyorum. Doktorun baktımı bu konuya bırsey dedımı
Ozderr deletedmom9494 enfeksiyon demek o benmde 15 çıkmıştı ama kesinlikle neyden kaynaklandıgını sor bana doktorun biri bilmeden idrar yolunda demişti ama başka doktora gittim detaylı test yaptı orda gribal enfeksiyondan kaynaklı yüksek çıktığını söyledi
Gizemmciik deletedmom9494 benımde yuksek cıktıgı ıcın hatta bas yuksek cıktı penıcılın ve baska ıgnede kullandım.
deletedmom9494 Gizemmciik benim 8.25 çıkmış hamilelikte ikinci trimester de normal Aralık’ta gösteriyor bu oranı
Gizemmciik deletedmom9494 zaten hamilelikte oluyormus kuzum crpnın yuksek cıkması. Benım bıraz ılerı duzeyde oldugu ıcın bebegede gecme durumu olmasın dıye ıgne olmak zırunda kaldım
deletedmom9494 Gizemmciik Allah yardımcımız olsun bu hamilelik sayesinde her gün yeni birşey öğreniyorum ,inşallah öyle bir söz konusu olmaz , buna da şükür