bebekisteyen zaten burda anonim oluyoruz diye millet bol keseden sallıyor yenidoğan hemşiremiz sahte avukatımız yalancı savcılarımız bitti bir her postta doktorum ben diyen doktorumuz eksikti gerçekten iyi o zaman bende cumhurbaşkanı başdanışmanıyım nelerle karşılaşıyoruz allah aşkına daha yeni üniversite hastanesinde gebeliğin başından beridir hep gittiğim doktor sonn 2 kontrolümde bebek 3 hafta ileri suyun çok fazla sonraki kontrolde doğum planlayalım dedi bana bunu dediğinde ben daha 31 haftalıktım 33.haftadayım yani bu hafta ben zorla doğum yapacaktım 2 tane ayrı hastaneye gittim günlerce yemedim içmedim üzüntüden prematüre olacak küveze girecek ya başka bişey olursa ya kaybedersem diye öldüm öldüm dirildim gittiğim 2 hastanede de her şey haftasıyla uyumlu suyu da bebek de iyi dediler şok oldular diğer doktorun doğum kararı almasına şimdi her doktor aynı mı Allah aşkına?? beni boş yere doğuma almaya çalıştı diye adama mı saldırdım ya da hakaret mi ettim olabiliyor böyle şeyler diyip kenara çekildim herkes işini düzgün yapsın madem her ihtimal göz önünde bulundurularak olumsuz konuşuluyor aylarca yıllarca gebe kalmaya çalışan bir kadına da bir zahmet bu durumu açıklasın