Kubra0606 Merhaba kızlar. İkinci bebeğime hamileyim Allah izin verirse ekim ortası doğum görünüyor. İlk bebeğim yaz ayında doğduğu için zıbınla geziyordu hep ama bunda hava artık serinlemeye başlayacak. Hemşireye vereceğim kıyafetini nasıl almalıyım sizce çift kat müslinle üşür mü. Sonbaharda doğum yapanlar yardımcı olabilir misiniz 💞
sum_doa Kubra0606 ilk kızım yazın doğdu haziranda zıbınla büyüdü bu ocakta doğacak normal hastane çıkışı alıp battaniyeyi kalın alacağım müslin değil de normal penye olan takımlardan al bence 😇
gamzeakarsu17 Kubra0606 ekim sonu benimkide penye takım giydirip penye battaniyeye saracağım müslin ince olabilir.0 3 ay takımlarını da penye fitilli takımlar karışık aldım
sum_doa Kubra0606 kız mı bebeğin ben de beyaz alacağım da iki üç tane bulmuştum minik desenli atabilirim
biranbirbe @"Kubra0606″bebekler zaten kanedini soğuktan koruyan bir katmanla doğuyor çok kalın kıyafet alma
gamzeakarsu17 miramoms_ özel hastanede mi doğum yapacaksınız onlar kendi takımlarını giydiriyor ama devlette biz götürüyoruz bezini kıyafetini
Kubra0606 gamzeakarsu17 bakalım olmazsa biraz daha penye takım araştıracağım. Bende müslin yeterli gelirse penye veya ince triko battaniyeler oluyor ya onlardan kullanılırım diye düşünmüştüm
Kubra0606 gzdeozn h&m den bende bebeğime parçalar aldım ama çıtçıtlı almamaya çalışıyorum. Çok güzelmiş ama güle güle giysin 🌷
dalyaluna35 Benim de ekim ortası nasipse, bir uzun kollu Zıbın, uzun kollu alt ust takım (alt patikli), bir şapka, bir cift eldiven ve penye battaniye koydum. Müslin ince gelir diye düşünüyorum