istanbullugelin27 14 haftalık hamileyim. 3 4 gündür tatildeyim 2.gün ıslak mayoyla yarım saat kadar durdum ama bacaklarımdan itibaren güneşteydim mayomu kurusun diye. İdrarımı yaparken yanma vs yok ama kötü koku oluyor. Bu arada ilişki de oldu 1-2 kere. Idrar yolu enfeksiyonu mu acaba? 5 gün sonra evime geçicem Bu sürede doktora gidemiyorum. Sizce önemli midir yani idrar yolu enfeksiyonu ya da bakteri olsa bile 1 hafta daha idare etsem bi zararı olur mu?
gizoobb istanbullugelin27 enfeksiyon ben de de vardı ama daha çok akıntı gibi. doktorum yanma ağrı vs yoksa ilaç vermeyeceğim bol su iç sadece öyle geçer dedi
Buket23 Bol su için gün içinde hala devam ediyorsa büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonudur enfeksiyon genelde kötü koku yapıyor
istanbullugelin27 Buket23 dün fark ettim bol su içtim akşam mesela koku yoktu. Sonrasinda cinsel ilişki yaşadık sabah yine kötü koku vardı 🤦🏼♀️bu 1 hafta da doktora gidemicem bi tehlikesi var mı ondan korkuyorum
istanbullugelin27 gizoobb benim hamileliğimin başından beri akintim var yani su an gün içinde 2-3 kere akıntı hissediyorum onun icin enfeksiyondandır diyemiyorum🙄 umarım bol su içerek geçer. Yaptığım tatilden de bisey anlamıyorum denize girmeye korkar oldum artık
gizoobb istanbullugelin27 benim tahlillerde çıkmıştı enfeksiyon.akıntı da normal hamilelikte olan gibi değil yeşilimsiydi o yüzden enfeksiyondan diyebiliyorum🤓 bol su içtiğimde o renkteki akıntı da geçiyor. Enfeksiyon hafif olduğunda sıkıntı olmuyor demek ki bence çünkü doktorum ağrı yanma vs olmadığı için ilaç vermeye gerek duymamıştı sizde de öyledir bence☺️
istanbullugelin27 gizoobb umarım benimki de hafiftir ilerlemesin 1 hafta sonra doktora gidicem direniyorum 😊
gulka92 Bende kan verdim, idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Toz Bi antibiyotik verdi. Akıntım kokulu deyince bide antibiyotik yazdı, tablet olarak. Kullanmak istemiyorum ama enfeksiyonda bebek için, daha riskli. Çok, aradayım 😔
istanbullugelin27 gulka92 benim de 7.haftamda idrar tahlilinde hafif enfeksiyon çıkmıştı sizinki gibi tek kullanımlık toz vermişti ama o zaman idrarımda koku yoktu. Bu kez tek belirtim koku. Bi de ilişkiden sonra fark etmeye başladım. İlişkiden mi kaynaklanıyor ondan da emin olamıyorum. Doktorunuz tablet verdiyse bi bildiği vardır bence kullanın zararlı bisey vermemiştir heralde 😊 ben de 1 hafta bol su içerek idare etmeye calisicam umarım bi sorun olmaz. Herkes tatile gitme diye baskı yapmıştı kimseyi hakli çıkarmak da istemiyorum 😄 bu yıl kendim icin hic bisey yapmamıştım ve eşimle bas basa bebeksiz son kez tatil yapmak istedik ama simdi de korkuyorum
gulka92 istanbullugelin27 umarım geçer sizinde bir an önce :/ baktım b grubu ilaçlarhep, riskli sayılmaz :) içicem mecburr