efeneslihan Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 ay önce ameliyat oldum şuan 6 haftalık hamileyim benim gibi aynı durumda olan varmıdır acaba 🎊♥️
cansu_can35 efeneslihan 1 sene hamile kalmak yasak değil mi ? Ben 5 sene önce olmuştum öyle demişti doktor
ikincikezmerhabaa efeneslihan cansu_can35 benim de yakın zamanda bi arkadaşım oldu da bir sene gebelik yasak demişti ama doktorun da bilgisi varmış tedbir amaçlı diyorlar belki de bir sene diye sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah güzel bir süreç olsun
efeneslihan cansu_can35 doktorumun haberi var sürprizler olabiliyormuş böyle bi sorun olmuyormuş genelde ama kafama takıldı
cansu_can35 efeneslihan ben I zaman bekar ve 20 yaşındaydım zaten de bilmiyorum öyle demişti doktorum bir sorun olmaz ya hiç canınızı sıkmayın :)
cansu_can35 efeneslihan sıvı püre katı dönemi bir sizi zorlarsa zorlar bşrde su içmek çok zor benim ⅘ sene olmasına rağmen zor içiyorum, ama kilo aldım biraz üzgünüm, umarım veririm 😂
cansu_can35 ikincikezmerhabaa belki ameliyat yeri iğleşssin diye de olabilir sonuçta karın ister istemez gerilecek bebek büyüdükçe
efeneslihan Ayy inşallah katı sıvı ayrımı zorluyor şuan istediğim gibi içememek suyu için yanıyor ama içemiyorum 😂😂