msunduz İki oğlum var biri Ömer biri de Ömür 🥰 isim olarak düşünebilirsiniz sizde. Emir asaf ismine uyumlu ikinci bi isim bulmak çok zor chatgbt ye de danışabilirsiniz uyumlu isimler listeleyecektir size ☺️
AysuLL emin1333 İlk dogumumda da 37 38 haftalıkken karar verebilmistik 😄 hatta hep söylerim bu insanlar nasıl hemen karar veriyor da isimli şeyler sipariş ediyorlar diye 😃
emin1333 AysuLL demi bende aynı fikirdeyim zaten her konuda kararsız bir insanım ikiz olunca zor oluyor bu gidişle bizde doğuma kadar bulamicaz 😁
fasulye3 emin1333 Ömer-Emir olabilir çok sade şık iki isim sanki dört çocuk çağrılıyor gibi uzun kalabilir ikiz için
emin1333 fasulye3 evet ikiz için kısa genelde kullanılıyor ama ben diğer çocuklarım da iki isim koymuşum bunlara bitane olunca sanki büyük bir eksiklik hissediyorum garip geliyor 😁
emin1333 annebaliii emir benim yiyenimin ismidirde ondan dolayı koymak isterim ama yiyenim uysal söz dinliyen maşallah çokta akili ondan dolayı gözümü korkutmuyor inşallah benimkide uysal olur