-Cennetkusuannesi- emin1333 yardımcı olmayı çok isterdim 🤣🤣 bu konuda bende zorlanıyor benimde 1 kız 1 erkek hala bulamadım
emin1333 AysuLL😂😂 desene bende beteri de varmış en sona kalan benim demiştim çoğu kişi bulmuş isimleri bazı arkadaşlar da bulammiş burdan bakın sen de belki fikir olur sana
ikizannesiasl emin1333 ay çok teşekkür ederim . Atilla ve ata ismini de çok beğeniyorum yiğit ve yağız.kuzey ve poyraz da çok güzel
-Cennetkusuannesi- emin1333 evet ya kız kız yada erkek erkek olsa uyumlu falan çok isim var kız erkek epey zormuş. Artık uyumlu olsun kafasında değilim hoşuma giden içime sinen isim koycam artık
emin1333 -Cennetkusuannesi- bende aynı fikirdeyim benim içinde uydurmak şart değil güzel bir isim olsun yeter onu bile bulamiyoruz kız 😁
emin1333 ikizannesiasl yiğit yağız ismi de kulağa hoş geliyor cnm tek taraflı olmuyordu ki eşime isim begendiremiyorum ona buraktiğimda ben bulamadim sen bul diyor yine de teşekkürler 🥰
AysuLL emin1333 İlk dogumumda da 37 38 haftalıkken karar verebilmistik 😄 hatta hep söylerim bu insanlar nasıl hemen karar veriyor da isimli şeyler sipariş ediyorlar diye 😃
-Cennetkusuannesi- emin1333 valla bulamıyoruz napcaz bilmem 🤣 neyse vardır bi isim yazılı olan kaderlerinde
emin1333 -Cennetkusuannesi- aynen öyle bende esime dedim bakalim isimleri ne olucak nasip kısmet artık cnm sağlıkla dogsunlar da tek temenlim bu
ekiminannesii emin1333 benim kuzenlerim var ikiz değiller ama fikir olsun biri Tunç Ataman , diğeri Alp Teoman 😅
emin1333 ekiminannesii değişikmiş isimleri bende ikili isim istiyorum tabi bulabilirsem ailem iki oğlana ne diye 4 isim bulmaya çalışıyorsun bir isim ver gitsin diyor ama işte ben ikili isim seviyorum yaaa
ekiminannesii emin1333 bende erkek bebeğe hamileyim , doğuma 20 gün kaldı. Ben birine isim bulamadım daha başarılar 😂 çok zor ya hatta en zor iş isim meselesi..