nurrclk Adana’da yemekli, masa düzeni yapan, pasta yapabilen bir restaurant arıyorum maddi olarak da çok uçuk fiyatlarda olmayan yer arıyorum önerilerinize açığım hanımlar 🫠
Asill01 nurrclk bn eşime 1867 hadırlı restorantta yapmıştım fiyatları instgramda yazıyo zaten çok güzel bi mekan incele sayfasını canm pastayı kendim yaptırmıştım ama mekanla konuşursan kendileride yapıo pastayı
nurrclk orhismommmmmm o zaman eşim izne ayrılacak kayınvalidemgilde olacağız o yüzden dışarıda bir şey yapmayı düşünüyorum. Yoksa bende evde yemek yapıp güzel, romantik bir sofra hazırlamayı düşünüyordum
Asill01 nurrclk şubatta yaptm ama aktif hala adnan menderestekini diorsunuz değilmi arkadaşlarm gectiğimiz haftasonu gitti cnkü
Asill01 nurrclk aynn en dogru yol arayıp bilgi almak mekan çok güzel nezih elit inşallah yıkım olmaz 😂
Asill01 nurrclk war war gayet güzel fix menü fiyatı ve içeriği yazıo sayfasında yani öyle bi mekan için fiyat gayet uygun yemekleri lezzetli bide adana incir var ora hep çok kalabalık aile mekanı orayada bak canm