cansuudeniz Biz bugün muz olduk 21 . Haftadayız detaylı ultrason günümüz teyzeleri güzeller güzeli kızım için Hersey yolundadır inşallah bize de dua edin 😍🌺
muhendistenfikirler cansuudeniz inşallah canım yüzünü gösterir minik, güzel haberlerle gel😍 yarın da benim detaylı ultrason günüm çok heyecanlıyımmm
sedaib cansuudeniz Bugün benimde detaylı var bakalım kızım nasıl ❤️ sende çıkınca haber ver bizlere 😍 inşallah herşey yolundadır
cansuudeniz muhendistenfikirler ay hadi inşallah. Canım benim güzel haberler alırız bebislerimizden ben çıkınca yazarım yine 🌺
cansuudeniz cansuudeniz sedaib inşallah canım benimde kızım olacak Çok heyecanlı çıkınca yazarım sende yaz 🌺😍
muhendistenfikirler miramoms_ benim doktorum 22. haftada yaptırmayı önerdi yarın 22+2’yim, detaylı ultrasona gireceğim
muhendistenfikirler cansuudeniz kuzum normaldir hiç endişelenme, ben de duymuştum bazen 1 hafta ya da 10 gün sonra tekrar gel dedikleri oluyormuş 🌸 Ben sormadan böyle bir durumda bir ücret ödemesi olmaz dedi bana doktorun sekreteri bu arada
harika3838 cansuudeniz ne güzel başından savmamış ilgili işini seven bir doktor belliki, sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize ☺️🤲🏻🌸
cansuudeniz muhendistenfikirler 480 gr olmuş tombis bebek Diyo ahahah karnımda ödem. Varmış 10 gün karbonhidrat yeme dedi