merveekiiinci 29 Ağustos beta 77,8 31 Ağustos beta 150,78 3 Eylül beta 458,26 7 Eylül beta 1284,81 9 Eylül beta 1699 Arkadaşlar beta değerimdeki artış bu şekilde böyle bir durum yaşayanınız oldu mu normal mi
bebekisteyen merveekiiinci kuzum güzel artmış ilk başka ama 9 Eylül biraz az artmış bazı insanların bu şekilde artıyor diye duydum bazen yavasliyormus sağlıklı devam eden var inşallah keseyi görürsün
Hazal0121 merveekiiinci aradaki gün sayısı da az ama normal olarak 2 günde iki katına çıkması lazım bu değerlerin inşallah kötü birşey yoktur
rk_waiting merveekiiinci ilk başlardaki artış kadar olmuyor sonralarda, bence hiç böyle şeyleri takmayın. Benim ilk günden beri sadece %70 civarı arttı hep . Bir kere bile iki kat görmedim ama çok şükür kalp atışını duyduk. Ben de çok endişelenmiştim ama artık betaya bakmayın bence. Doktor ultrasonda iyi dediyse sadece olumluya odaklanın
xlittleturtlex merveekiiinci inşallah ultrasonda görebilir zaten artık keseyi diye biliyorum inşallah her şey yolundadır
nzl2222 merveekiiinci Testleri aynı yerde mi yaptırdınız ben sağlık ocağına gidiyordum ve yanlış ölçüm yapıldı 1395 ölçüldü 4 gün önce 735 idi 3000 lerde bekliyordum meğer yanlış ölçülmüş 6400 müş acilde öğrendim
merveekiiinci rk_waiting yaa içimi rahatlattınız bende öyle duymuştum ama yine de iki katı bekliyor insan
burcinn01 merveekiiinci aslinda 3 eylülden 7 eylüle geçerken ki betada az sanki 2 katı artmamış 4 gun geçmiş çünkü 9 da az endişelenmeyin belki de normali budur sizin için bi araştırın ama doktora gorunun keseniz gorunuymu
burcinn01 merveekiiinci umarım guzel haberler verirsiniz merak ediyorum dua edicem sizin icin ama belli olmuyor cidden boyle gidip saglikli gebelik yaşayanlar duydum o yüzden içiniz ferah olsun
asy_kedy merveekiiinci tamam o zaman stres yapma hastaneler arasında fark çıkabilir hepsinde belli düzenli bir artış varken 9unda biraz az artmış gibi bu da hastane kaynaklı olabilir randevun bu günse hiç stres yapma kuzum büyük ihtimalle keseyi göreceksiniz ❤️🫶🥹
xlittleturtlex merveekiiinci ya sağlık ocağı testleri bana hiç güven vermiyor belki sonuncuda hata vardır hemen kötü düşünme