Raana Kızlar bir türlü karar veremiyorum hangi bebek arabasını alacağıma. Var mı öneriniz? Yan yana mı üst üste olan olan model mi sizce?
whosmama Raana ben yan yana modelinden ziyade üst üste olanı alacağım. Maalesef bazı asansörler ve kapılar iki tane arabanın geçmesine uygun değil. Ki çoğu zamanda iki kişi olarak da çıkartamam tek çıkmam gerekebilir. Ben prego ibiza plus modelini almayı düşünüyorum. Hatta geçen gün gidip yerinde gördüm aşırı güzel beğendim. Farklı markaların da modelleri var ama Cybex vs aşırı pahalı 🙏
Raana whosmama riskli bir hamilelik geçirdiğim için kendim gidip bakamıyorum,ancak netten alabilirm. Prego ibizayi çok duydum,fakat onun da birkaç çeşidi var sanki,sizin önerdiğiniz hangisi
whosmama Raana zaten iki tane modeli var bir tanesi eski çıkan bir tanesi en son çıkan benim almayı düşündüğüm prego ibiza plus 2420 modeli. Bu en son çıkan modelinde Puset’teki minderler daha değişmiş daha yumuşak yani ben gidip kendim yerinde görmüştüm çok hoşuma gitti yani zaten ben üst üste olan modelinden istiyordum. Alt sepeti de oldukça geniş yani çok fazla ürün koyabilirsiniz ben çok beğendim diğer markalara göre tam bir fiyat performans ürünü. Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla vaktizamanında hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🙏
fkrts Raana prego Ibiza modeli çok ağır geldi bana ebebekte baktım tek başınıza açıp kapatması zorlayabilir ben iki ayrı araba aldım sürekli yanımda eşim yada annem var annem benimle kalıyor çalışan olduğum için biraz büyüsünler ikili baston tipine geçeceğim