beysahmet Kızlar selam, ben dün bir özele bir de normal araştırma hastanesine gittim acil perinatolojiye gözükmem gerektiğini söylediler perinatolojiye göründüm doktor hiçbir sorun olmadığını belirtti ben şimdi kime güveneceğim
temmuzonbir beysahmet İstanbul’da yaşıyorsanız kanuniye gidin Tuğçe arslanoğlu alanında uzman bir perinatolog
hilalibrahimm beysahmet kaç aylıksınız bence bu tekrardan gidin şimdi burdan sana kimse gitme dese alllah korusun kimse bunun sorumluluğunu alamaz bişey olur diye o yüzden başka bir hastaneye gidin tekrardan
Gamze-06 beysahmet akım kaybı olduğunda gelişim geriliği oluyor diye biliyorum hergün ultrason bakıyorlar bi sıkıntı olmasın diye siz kaçıncı haftadasınız.
beysahmet hilalibrahimm tabi haklısın, 3 tane doktor gezdim hepsi perinatoloji sevk etti perinatoloji bişey olmadığını söyledi
beysahmet Gamze-06 işte hiç gelişim gerliği vs söylenmedi akımlarda boşlukmgormuşler ara ara tak emin olamadılar perinatolojiye git dediler
Gamze-06 beysahmet haftanız iyi ama bu durumu perinatalojide kontrolünüzde söyleyin mutlaka sıkı takip edilebilir