__cansu_ buglem1922 birinde midem bulandı birinde hiç bulanmadı birinde kanamam çok oldu birinde olmadı ilki prensesler gibiydi bu sefer burnum tıkalı kasılmam oldu falan 17+2😂
1cey buglem1922 cinsiyet aynı bile olsa belirtiler değişiyor, yani cinsiyetle alakası yok. Tecrübe ettim, iki gebelik, aynı cinsiyet farklı hamilelik 😅
eeffkk Bence gebeden gebeye değişiyor belirtiler ama genelde bulantı olmaz derler ki bende de hiç olmadı. Tatlı aşermek derler, bir de cildin sivilcelenmiyorsa falan erkek diyorlar öyle söylentiler yani 😂
minikfasulyeo buglem1922 buglem1922 Ya bence bu kişiden kişiye değişiyor çocuktan çocuğa değişiyor cinsiyetle alakası yok bence
buketdeniz19 buglem1922 cinsiyetle belirtlilerin bir alakası yok canım benim canım 20. Haftaya kadar ekşi istiyordu 12. Haftada cinsiyeti öğrendim erkekti 😂kız beklerken erkek bebek şoku yaşadım ben
kbsnn buglem1922 hiçbir belirtim yok 🥹🥹 14+3 olduk sadece göğüs uclarımın kahverengi yerleri kocaman oldu genişledi
esnnz buglem1922 diger oglumda hic midem bulanmadi . Simdi tekrar hamileyim erkek bekliyoruz ve bunda 3bucuk ay olama kadar ara da bulantim oldu. Ve surekli bas dönmesi tansiyon dusuklugu yasiyorum suan . Ayrica diger hamileligimde surekli et yemekleri yiyip ilk ayda 5 kilo alirken . Simdi 18 haftalik hamileyim sadece meyve ve hafif beslenebiliyorum +2 kilo aldik sadece . Yani kendi bedenimde bile degisiklik oluyor herkesjn ki ve her bebegin gebeligi bir yasanmiyor
buglem1922 Cinsiyetim hala belli değil ilk çocuğum kızdı hiçbirşey hissetmedim bu gebeliğimde sürekli yemek yemek istiyorum ağzında değişik tat var asla geçmiyor rüyalarımda hep erkek bebek olacağını görüyorum acaba bu belirtileri yaşayan varmı diye merak ettim 😀
Parsology buglem1922 bu tamamen vücudunun hamileliğe verdiği reaksiyon ile ilgili ama söyleyeyim.. Sabah bulantısı, ekşi acı yeme isteği, tatlıdan tiksinme, yumurta, domates ve salatalıktan tiksinmiştim bir de..