Pamukgirl İkili test yapan devlet hastaneleri var mı kızlar bildiğiniz civarımdaki özeller ücretleri uçuk. Beylikdüzü tarafında oturuyorum yakın devlet hastaneleri varsa bi bilgilendirin ya??
babymomm Pamukgirl özeller ucuk derken 2 li test en yüksek 100 her devlette yapıyor sizin orda fazla mı ücret
Mervednr Pamukgirl ben kadın doğuma gittim ikilş test için geldim dedim ultrasonla bebeğin ense kalınlığına burun kemiğine baktı sonra emin olalım biz yine diye kan verdim ertesi günde sonuçları aldım. Her devlette aynıdır diye tahmin ediyorumm
Melekhasan babymomm 38 tl aldilar benden geçen hafta oturduğunuz yer büyük şehir ondan mi çok alıyorlar acaba
Gokkusagivemucize Pamukgirl ikili test bu kadar olmaz ya. İkinci boyut ultrason yani ayrıntılı ultrason olabilir mi? Haftanız kaç. Bir de ikili test yaptırmak zorunda değilsiniz. Stres yapmayın kaçarsa da
Eyll_kuzu Pamukgirl ikili test mi 450 tl iyimiş ya taş çatlasa 200 tl ki o kadar da değil ben eşimin çalıştığı hastanede 30 tl ye yaptırdım
Denizyadaaras Pamukgirl evet. Devlet hastanelerinde randavu aliyosunuz zaten. Perinatoloji bolumu hem ultrasonla bebegi inceliyor ense kalinligi burun kemigi vs. Birde kan veriyorsunuz. Down sendromu testi zaten bu ikili test dedigimiz sey
tubbiikkk Mrym53 kanuni için randevu alıcam ama hangisine almam lazım bilmiyorum. çünkü daha önce bakırköy sadi konuk a gittim bu odada bu test yapılmıyor dedi. kanuni için 3 aydan az gebelere bakılır diyo acaba öyle mi almam lazım ikili test için?
Mrve1 Mrym53 orayı bilmem ama çakmak ve çamlıca erdem hastanesi uzmanlıklarına göre iki doktor tarafından fiyatlandırmış 350 ve 400 tl
Utkum Pamukgirl herhangi bir devlet hastanesi yapıyor kadındoğuma randevu alın ve yaptırım İstanbul’u bilmiyorum ama İllaki yapan bitçokmhastane vardır