gzmnrhal 4 ay önce normal doğum yaptim berbatti o acıdan sonra spiral icin gitmeye cesaret edemedim işlem nasil oluyor acisi nasil yaptiran tarif edebilirmi . Daha farkli korunma yöntemi öneredebilirsiniz
fikretbaciniz gzmnrhal ben korktuğum için takamadığım çünkü ilk doğumum tramva kaldı bundan ötürü alttan muayene olan herşeyden korkuyorum
asli_dgn gzmnrhal 4 5 yıl spiral ile korundum ekstra bi korunma yöntemi olmaksızın memnundum açısı çok yok anlık bi kramp giriyor sonra geciyor
canselsabahatt Kola takılan çipler var onu yap istersen 13 haftalık gebeyim ondan sonra öyle yapmayı düşünüyorum ben
Alara6161 canselsabahatt o çok ii ve kesin korumalığı var yurt dışındakilerin çoğunlukla kullandığı korunma yöntemi de oymuş deri altı implant ben 2024 de doğum yaptiğimda sormuştum 10.000 küsür demişlerdi şuan ne kadar bilmyrm.
gzmnrhal Alara6161 canselsabahatt İnternette 30 bin civari görünüyor onuda düşundüm ama cevremde kulanan duymadim . Bi arkadasin akrabasi kullanmiş yurt disindaydi alerjimi yapmis apsemi yapmis baya ugrasmisti bastada bilgi bulamadim ebe okulunda spiral önerdiler hep bilemedim
Alara6161 gzmnrhal eğer durumun iyiyse deri altı implant yaptır derim 3 sene %100 korumalığı var spral kaymadığı halde hamile olan oluyor güvenmemek lazım.
Alara6161 gzmnrhal türkiyede yeni yapılmaya başlandı hemen hemen 2022 de doğum yaptım hiç duymamıştım 2024 doğum yaptığımda doktora sordum en etkili koruyucu nedir diye derialtı implant güvenilir demişti ehlini bulmak lazım ya güvenilir hastane .