esophia çok güzel açıklamışsın ❤️ seçtiğim bebek odası takımıda çok tatlı 🌸🌸 bizimde boş bir odamız var daha bebekten sonra yaşayacağımız eve taşınmadık ama nasıl yapsam diye hayal ederken ilk 2 yıl bebeğimiz kullanmayacak o odayı, o yüzden gelen olursa da orda kalabilecek şekilde dizayn edicem önce ama emin ol biraz daha kendini bildiğinde kullanacak o odayı, bence en acili her yatağa uyabilecek beyaz bi dolap al, yatağı aldığında dolap kulplarını değiştirirsin çok tatlı kulplar var tüm takımın kulplarını aynı yapabilirsin. Benim içinde en acili dolap şuan herşeyi depolayabileceğim şekilde almaya çalışıyorum, bebek planımız yoktu biraz süpriz oldu bize ondan önce birikim yapıyorduk ordan harcayacağız ama inan çok çok fazla istiyolar bi takıma, ben dolabı odaya göre gömme dolap yaptırıcam, yatağı uygun buldum mesela çok tatlı bi yatak korkulukları çıkıyor çok fazla da değil fiyatı 10 bin tl, gelen annelerimiz de kalıp yatabilir 2 yaşından sonra da rahat kullanılır diye düşünüyorum birde uzun süreler kullanılabilir, anne yanı alıcaz çünkü beşiği olacak zaten, eğer durum müsait değilse çok acil değil cnm bnce sadece dolap almak zorundayız bi şekilde alıcaz de sen. Biz eşimle satın alımlarımızı daha farklı yapıyoruz, ben diyorum gerek yok şuan diye 😄 yada bişey kesin lazımsa mesela gömme dolap gibi nu olmadan taşınamam istersen nerde yaptıracağımıza bakmaya başla diyorum 😄 ne kadar bütçemiz var birikimimiz var neyi yapabileceğiz bence sende biliyo ol. Sana söylemiyorsa eğer. Daha 13+4 teyiz o yüzden çok acele etmiyorum birikime devam 🌸