babyonn ya ahaha çok tatlısın teşekkür ederim🥰Umarım senin için de hayırlısı olan neyse o olur. Normalse normal, sezaryense sezaryen. Hangisi hayırlısı ise o olsun inşallah 💕Evet bacım ben normalde istanbul Arnavutköyde ikamet ediyorum ve burdaki hastaneye gidiyorum evime yakın işyerime de yakın diye(artık izindeyim gerçide). Burdaki doktoruma bahsetmiştim hocam ecv önerir misiniz başarı oranı nedir vs diye konuşmuştuk. Bana eğitimini aldığını ama her bebeğin dönmediğini, risklerini falan söylemişti. Senin plesanta anteriorda anneden ayrılma ihtimali vs var demişti hani normale göre daha zormuş benimki. Neyse üzerinden haftalar geçti bu konuşmanın 36. Haftada da dönmedi bebeğim. Doktorum da arkadaşlarına benden bahsetmiş, arkadaşları da hastanelerinde ecv nin yapıldığını söylemiş. Bana şansını denemek istersen randevu ayarlayabilirim dedi sağolsun. Zeynep kamile yönlendirdi iki saat mesafede bana bi de 😂 Trafikte, hastanede rezil olduk ama en azından ilerde pişmanlığım olmayacak. Her yolu denedik dönmedi. Bacım öyle bir bastırdılar ki karnıma ben öyle bir şey görmedim. Tamam biliyordum acıyacağını ama 3 doktor bi yandan bastırıyor biri alttan biri sağdan biri soldan başımda 8-10 tane hemşire, ebe, doktor izliyor falan.. 2 kere denediler yine de dönmedi kalçası pelvise oturmuş. Poposunu kaldıramadık cimcimenin😂 Sonrasında sancılarım daha da arttı tabi bi de o var. 😂😂