berill__ allyslife kızlar bende 34 haftalık oldum 4 5 gün önce sağ kasığıma bıcak saplanir gibi agri girdi ama uzun sürmedi 1 2 dk sürdü kalktım yuruyus yaptim gecti hemen bu yalancı sancı mı acaba
allyslife berill__ sinir sıkışması vesaire olabilir, benim yalancı sancılarım orta şiddetli regl sancısı şeklinde o an tüm karnım da semsert oluyor kasılıyor. Uzanınca, yürüyünce, pilates topunda egzersiz yapınca geçiyor.
momrose hurremintorunu aynısı bende de yorulunca kasığıma biniyor onun dışında sancı yok kuyruk sokumu da doğum belirtisi ama bayadır varmış sendr
anonimssss momrose bilmiyorum ama bana baktılar şehir hastanesi acilinde evet az o yüzden her an gelebilir diye bekliyorum🤦🏻♀️
momynurr momrose 36+5 4 Ekim gözüküyor normalde pazartesi kontrole gideceğim Bu hafta gerçekten zor geçiyor ne sağıma ne soluma yatamıyorum hareketleri canımı yakıyor karnım hep sert taş gibi sizde de var mı bu durum
momrose momynurr bazı geceler benimde ağrım oluyor ama sanırım adet sancısına benzer bi sancı olması lazım
elaseyda Benim de 36+5 nerdeyse,30 haftadan beri pelvik ağrım var sağdan sola soldan sağa dönerken vajinada ve arka kısmımda aşırı bir hassasiyet ve batma hissediyorum. Bebişte ağırlaştı sanırım iyice zorlanmaya başladımm sağlıkla gelsinler inşallah
mercanasel momrose bende 36+1 günlüğüm 29 sezeryan günüm ilk çocuk sezeryan oldu bundada sezeryan ama sancılarım var ve bebek çok kasılıyo inş daha erken gelmez 🤷🏻♀️
ikizannesiasl ferahd benim ikiz oldukları için risk var ama kimi görsem riskli gebelik geçiriyor artık rahat hamilelik geçirmek bile lüks oldu☹️
0smy0 momrose Benim 7 Ekim dogum görünüyor şuan 36+2 haftalık hamileyim kasık ağrılarım oluyor ara sıra karnımda sertleşmede oluyor hastane çantam hazır olmak üzere 🫣😄. Perine masajına başladım 37 haftadan sonra egzersizlere başlıcam inşallah rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin evlatlarımızı sağlıkla kucagımıza alalım inşallah 🌸
momrose 0smy0 bana doktorum perine masajı yap dedi ama ne olduğunu tam anlamadım🥹bugün yürüyüşe başladım sadece
alwayssyigit hurremintorunu benim de tam aynı gün🙂 ama hiç ağrı vs de hissetmedim ben. hastane çantası hazırladınız mı neler koydunuz başlamadım ben dahaa
hurremintorunu alwayssyigit kız bende bebişin kıyafetlerini yıkadım ütüledim falan kendime de pijama takımı almıştım bugün geldi onları da yıkayıp ütüleyip hazırlıyıcam artık henüz hazır değil pazartesi de kontrolüm var bakalım nasıl geçecek çantaya da hastanenin verdiği bir liste var da ona göre hazırlıyıcam
gulseren844_ momrose momrose Bizde 36+2 haftalık olduk hem solunum yolları enfeksiyonu burun akıntısı ve son hafta krampları ağrıları ile savaşıyorum gerçekten çok zor kızlar, bence en güzel dönem ikinci trimester🩷
allyslife gulseren844_ merhaba, perine masajı + pilates topu üzerinde hareketler iletti, onları yapıyorum. Ek olarak hamile pilatesi uzmanıyla haftada 2 gün hamile pilatesi ve 1 gün de kanala yönlendirme egzersizleri yapıyorum.
0smy0 allyslife Benim 28. Haftada bebeğim baş aşağı dönmüştü 32. Haftada detaylı ultrasonum vardı kalbini net görmek istemişti doktor orda baya uğraştı derken bebek tekrar makat pozisyonuna geldi 34.hafta kontrolümde hala makat gelişti pazartesi randevum var 36. Haftadayım dönmüş müdür acaba bunun için egzersiz gördüm ama doktora soracagım kanala yönlendirme için egzersiz uygun olur mu acaba. Dua edinde dönsün normal dogum istiyorum 🥺
0smy0 gulseren844_ yaaaa 🥰 bakalım gününde mi gelecekler aslında artık ağırlaştıgım için dogurmak istiyorum ama aynı bedeni paylaşmak daha çok hoşuma gidiyor birazda hüzünlüyüm 🥹 sizin nasıl gidiyor hamilelik başladı mı yalancı sancılar.
hurremintorunu alwayssyigit hemen yazayım kuso Bebek için 📌 Hemşireye verilecekler (alt üst takım zıbın çorap eldiven şapka bez battaniye ) 📌10-15 adet bez 📌 Islak Mendil 📌 Alt Açma Örtüsü 📌 3 Adet Yedek Kıyafet 📌 4 Adet Zıbın 📌 3 Adet Çorap 📌 Eldiven 📌 Yelek 📌 3-4 Adet Ağız Bezi 📌 2 Adet Müslin Bez 📌 2 Adet Battaniye 📌 Pişik Kremi Anne İçin 📌 3 Adet Pijama Takımı (2 tane de olabilir daha karar vermedim kaç tane koyacağıma) 📌 Hırka (ilk doğumumda doğumdan çıkınca çok üşümüştüm o yüzden mutlaka alcam yine) 📌 Çorap 📌 2 Adet İç Çamaşırı 📌 Depend 📌 7-8 Adet Ped (ilk doğumumda dependi külot olarak kullanıp ped takmıştım dependin içine geçme vs olmasın diye çok iyi olmustu öyle yapabilirsin) 📌 2 Adet Emzirme Sütyeni 📌 Meme Kremi 📌 10 Adet Göğüs Pedi 📌 Havlu 📌 Terlik 📌 Göğüs Pompası 📌 Islak Mendil Çıkış için kıyafet koyanlar da var ben sanırım koymam ilk doğumumda doğuma giderken üstümdeki kıyafetleri giymiştim çıkışta da o yüzden gerek yok gibi