tugba_211 8+2 haftalık gebeyim beyaz kötü kokulu akıntım var ve vajinal mantar gibi şüpheleri oluşuyor korkuyorum sizde de oldu mu aynısı
seherxxx tugba_211 ilerleyen haftalarda oldu. Dr git canım toz şeklinde ilaç baslar ilerlerse antibiyotik 2 3 kez kullandım malesef enfeksiyonu düşürdük ama bitiremedik
miramoms_ tugba_211 bende de oluyordu sanirim bu ben almıyordum kokuyu eşim söylüyordu ama alınmadan kırmadan doktorda baktı kan alıp bir sorun yok sanırım gebelikten kaynaklı geçiyor ama sabunlu suyla yıkama sadece
zuzu_59 tugba_211 ben de şeffaf kokusuz akıntı vardı. Doktor fitil verdi, bence sizde gidince doktorunuza söyleyin bunu
ayaz215 tugba_211 ben de de olmuştu bir tane yıkama jeli verdi yüzeysel yıkıyorsun o kadar iyi geldi ki oranın pH dengesi önemli
nrrgzem seherxxx bendede başında başladı tiz verdi fitil verdi 20 haftalık oldum hala kaşıntı devam ediyor akıntı azaldı ne yapcam bilmiyorum
tugba_211 miramoms_ bir duşa girince yıkıyorum oda oraya afedersin köpüklü su adam akıllı temas etmiyor ki
mayraa1131 tugba_211 mantar değil enfeksiyon doktoruna git ilaç yazsın kullan geçer enfeksiyon normal hamilelikte vücud açık oluyor herşeye dikkat et
tugba_211 mayraa1131 çok şükür şu 2 gündür kötü koku gitti diyebilirim bende endişelendim şükürler olsun ki olmuyor
mayraa1131 tugba_211 Yinede aksatma doktoruna gittiğinde böyle şeyler olduğunu söyle tahlil ile baksınlar çok önemli enfeksiyon erken doğuma sebep oluyor dikkatli olmakta fayda var
tugba_211 mayraa1131 teşekkür ederim dikkat edeceğim inşallah bu sefer devam edecek olursa aklımda hatırlatırım