beibek Kızlar yeni hamileyim eşimin tayini çıktı ve taşınma sürecindeyiz. Ev toplamak, temizlik yapmak, sürekli eğilip kalkmak ve hafif eşyalar kaldırmak bebeği etkiler mi? Taşınan gebeler nasıl yaptınız?
pofidikanne beibek bende yaşadım hem ilk kızımda hemde ikincide ilki 5 aylıktı neredeyse bunda ise 12 haftalık felandım azar azar topladım ağır işleri eşim yaptı ev temizliği ise şirketten tuttuk kurulumu eşim ,dizmeyi ise annem görümcem yaptı ama yoruldum yine de vajinam ağrıyordu hep ağrımaya da devam 🤷🏻♀️
hilalibrahimm beibek ben 7 aylık hamileyim 2.gebeligim bu arada benim düşük tehlikem yoktu çok şükür ben yapıyorum çünkü kimseden fayda yok
DenizAda_ beibek ilk aylar son aylar dikkat etmek lazım ben de 32 haftalıkken taşındım öyle zor ki yapma diyorlar kim yapacak benden başka 33 haftalığım abimin eşi sağolsun geldi mutfağı o yaptı bende yatak odamı yerleştirdim 2 kadın da evi temizledi sağolsunlar.ağır hurçları abim taşıdı eşim de her zaman ki gibi iş yoğunluğu ev de olsa da söylenerek yapardı ya da 50 kere demem lazım yengem tez canlı hemen olsun bitsin düzen kurdu bana 4 günde haftaya kızlarımız 1. Sınıfa başlayacak bebek için düzen kuracağız bakalım öyle. Dikkat edin siz ben edemedim bu süreçte çok yoruldum yengem de olmasa biter mişim ben de
beyzagokceeex beibek sakın ağır kaldırma veya yukarı bi yerlere uzanmaya çalışma. Olabildiğince hafif işler yap 💕
beibek pofidikanne gerçekten zor bir süreç kuzum benimde görümcem geldi kerdeşim geldi yardım etti ama yinede her iş mecbur seni buluyor
Sehho beibek üfff bende 31. Haftadayım 33.haftada taşınma olacak bende çok stresliyim neyi nasıl yapacağım diye ben ailelerimizin olduğu şehirdeyim ama onlar gelseler bana bi ton iş çıkar millete o durumda yeme söyle yada yap çay yap yedir içir daha zahmetli eşimde şirkete taşıtırız yerleştirmeyide ben işten geldikçe yaparım sen sıkma canını diyor. Ev alma telaşındaydık o yüzden bebeğe alışverişte yapamadım daha taşınıp işleri bitirip bide bebek alışverişi yapmam lazım hastane çantası hazırlamam lazım bi iğne almadık henüz. Üstüne çalışıyorum da işe de gidip geleceğim. Allah yardımcımız olsun inşallah
beibek Sehho amin amin canım benim bu dönemde birde stres çok etkiliyot kendine çok dikkat et.Evet gerçekten yemesi içmesi nekadar kalabalıksa okadar dönmesi de zor oluyor
Sehho beibek sende çok dikkat et canım inşallah en kolayıyla atlatırız bu süreçleri 😇 ben çok ağır iş yapmak istesem de karnımdan yapamıyorum büyük olduğu için eğilip kalkarken sınırlandırıyor mecbur dikkat etmek zorundayım. Ama senin daha zor olur çünkü senin karnın çıkmadığı için işlere dalarsan hamileliği unutup kendini fazla yorabilirsin o yüzden sen daha çok dikkat et herşey tam olmayıversin diye düşünelim 🐣
pamukbebegim_ beibek bende 6-7 haftalıkken taşındım tabi yanımda yardım edenim vardı tek yapamazdım çok fazla gebelik hastalığım var benim şükür bitti yerleştik hiç bitmeyecek sanıyor insan hele 4 yaş bir çocuğunuz olunca daha da zor olacak sanıyorsunuz ama yerleştik şükür çok fazla yukarı uzanıp bür şey silmeyin ağır kaldırmayın
esindemirr_ beibek bende 6 aylıkken taşındım şuan 7 aylık hamileyim zordu gerçekten toplarken tek başıma topladım ama günlere böldüm yavaş yavaş yaptım eşim çalıştığı için yardım edebildiği kadar yardım etti yeni eve yerleşirken de annem ablam 2 görümcem yardım etti o gece yorgunluktan ağlamıştım 😁🥹
beibek esindemirr_ ay gerçekten iyiki varlar saolsunlar vicdan azabı çekiyorum ve korkuyorum ilk gebeliğim birde yeni daha bazen isttr istemez kendimi kaptrııp uzanyorum inşallah birşey olmaz 🥺
esindemirr_ beibek benim de ilk gebeliğim kendini yorma uzan tabi günün varsa planlı yap günlere böl bide gerçekten evet insan kendi yerleştirdiğin de kendi eliyle düzeneni kurduğun da daha güzel oluyor ama yardım eden birileri varsa da o an çok iyi oluyor dağınıklık filan kalkıyor bazı şeyler yerine oturuyor sonra istemediğin şeyleri zamanla oturtuyorsun 💖
beibek esindemirr_ uzanıyorum dan kastım yükseklere uzanıyorum ondan tedirgin oluyorum 🥺🫶🏻Çok teşekkür ederim 💙
esindemirr_ beibek ay öyleyse uzanma tabi ben uzanmamıştım eski evim de eşime bıraktık yeni evimde de yardım edenler yaptı oraları kolaylıkla geçsin inşallah 🤍🫶