ulku_14 Bişey sormak istiyorum size 4 haftalık gebeyim ve bebeğin kesesi görüldü fakat progestron değeri 12 çıktı içim rahat değil doktorum progestan başladı hem iğnesini hem hapını hem fitil olarak kullanıyorum değer çok düşükmü sizce
happy44 ulku_14 merhaba sağlıkla gelir inşallah progesteron değeri kaç olmalı bilmiyorum 4+3 üm ben de progesteron kullanıyorum kahverengi lekelenme yaşıyorum
ulku_14 Amin inşallah 🙏 benim lekelenmem henüz yok çok şükür ama kasıkta hafif ağrı oluyor inşallah sizde sağlıkla kıcağınıza alırsınız ☺️
happy44 ulku_14 amin inşallah 3 kaybım var şşimdi de lekelenince endişelendim inşallah siz de sağlıkla kavuşursunuz
hilalibrahimm ulku_14 kullanmazsanız zaten hani önlem alınmaz doktorlar herzaman iyiliğimiziı düşünür geçmiş olsun ne kadar endişe yaparsanız stres o kadar bebeğe geçer hamileliğin en kötü yanı stres ben 2.gebeligim çok zor şeyler attım şu 10 ay içinde ama karnimizdakini düşünmek gerekiyor
hilalibrahimm ulku_14 sağlıcakla kucağınıza alın inşallah rabbim acılarını göstermesin hiç bir yavrunun 💙🙏🏼