Sibel33_34 adm yorum yazıyorum tamam onaya tılamak için yukarı çıkıyorum yorum gidiyor sürekli oluyor bu sinirleniyorum yorum yazmıyorum
SedaMeric adm ismimi değiştirmek istiyorum direk bu uygulamadan yaparak. Ayriyetten ikizlerime hamileyim ikizler için de birşeyler yaparsanız sevinirim.
Srfn11 GULSAHKP banada ya bide dumanlari tutuyor her dk mangali biz nerden bulalimmm en olmadik yere en sacma reklam bari dizi mizi koysalardi
Svdsvd Anacsevgidolumelek bende de yemek sepeti yüklü olmamasına ve hiç bugüne kadar kullanmamış olmama rağmen sürekli reklamı çıkıyor.
Anacsevgidolumelek Svdsvd hee olabilir akilli reklam uygulamasi degil programin kendi reklamlari olabilir :)
sususdden adm Açtığımız ve sonrasında kapamak istedğimiz konuları silme özelliği gelmeli kesinlikle🙋🏼♀️
Pelininminnakyavrusu adm bence bebeğin doğum zamanını yazmalı oyle bi bilgi yok genel anlamda harika bir peogram 👋🏼👋🏼🤗
DilekY adm bencede en önemlisi yazdığımızı silebilme özelliği olmalı. Bir de kullanıcı adı değiştiremiyoruz sanırım. Onuda değiştirebilmeliyiz.
Sirincili adm hesap silme aktifleşmeli. Hesap silinmesi için mail atıp talebe dönüş beklenmemeli. Kullanıcı adına değişiklik gelmeli, kişi engelleme olmalı, postları silme olmalı vs. Teşekkürler
Tgbatem adm yorum yaparken sayfayı es kaza yukarı çekersek (çünkü yazdıklarımı göremiyorum) bütün yazdığım siliniyor sayfa yapısında bayadır sorun var