Belinya adm resim paylasabilmeliyiz, çünkü ben hala nasıl link atıldığını anlayamadım resim yükleme gelsin lütfen en önemlisi
petitehatunn adm benim programımda Cevaplaya bastığımda yazdığım şeyler ekranın üst tarafında görünmeyen kısmında kalıyor. ben ne yazdım yazım hatası yaptım mı acaba diye hafif yukarı bakayım deyince hoop cevap ekranından çıkıyor🙄 sadece bende olan bir hata mı bilmiyorum. geri girdiğimde de yazdıklarım silinmiş oluyor
pinarsu adm kesinlikle resim paylaşma olmalı ,böyle bir platformda arkadaslarımızdan yardım almak için fikir almak için gerekli bence 👍
Synonyms yeni güncellemede el işi diye bi etiket eklenebilir. insanlar yaptıklarını tavsiye olarak paylaşabilecekleri bir yer olabilir gibi düşündüm. ayrıca etiket olarak dertleşme eklenebilir ve kişiye bağlı engellenebilir olabilir. böylelikle kaynana görümce çekişmelerini dinlemek istemeyen arkadaşlar tarz başlıklardan uzak kalmış olurlar. etiketlerde alt başlıklarda açılabilir gibi düşünüyorum. sanırım çok şey istedim kolay gelsinn
Bellacaio adm app store da olduğunu yeni gördüm indiriyorum, safariden bağlanıyordum ama öyle olmasına rağmen bir sorunla karşılaşmadım. Sürekli sayfada reklam çıkmıyor. Amaa app için çıkıyor denmiş sanırım. Güzel bir sayfa kısaca 🤩
[silindi] adm gün olarak yazıyor ay olarakta yazsa çok iyi olur :) insanlar genelde ay hesabı soruyor çünkü
Mimozammm adm kesinlikle yapılan yorumlarım ve başlıkların silinme özelliği olması lazım ve profilde isim değişikliğine müsade etmeniz lazım