Hilaltuana Daha adetime 1 hafta var ortalama 2 ay önce düşük yaptım değerim 0 landı kan verdim az önce sonuç bekliyorum Allah’ım inşallah bu sefer sağlıklı Gebelikte🥹
Selosshh Hilaltuana cizgiler hemen mi cıktı? Hemen cıktıysa vardır, mutlaka gidin kan verin en kısa zamanda yada biraz daha bekleyin tekrar test yapın sabah idrarla. Allah gönlünüze göre versin inşallah🌹
Hilaltuana minibebem kan verdim sonuç bekliyorum son adet tarihimin ilk günü 16 Ağustos beta kaç çıkmalı ortalama
egeemomms Hilaltuana aynı şeyi bende yaşadım ilk kaybım 14.02.2025 ikinci kaybım 20.02.2026 1 yıl arayla 2 kayıp çok zor gerçekten 🥺 Bu arada gözünüz aydın var gibi duruyor kan sonucuyla netleşir😍
Hilaltuana gulsaahceylan ay ben beta dusuk cikinca korkuyorum yaaa 2 kaybım var ikisini de ilk günlerde öğrendim çünkü 🥹
cicek63 Hilaltuana aşkım bu kişiden kişiye değişir beta beşten büyük olursa hamilesin zaten sonrasında beta takibi yapıp kadın doğuma gidersin yani bir rakamla kendini sınırlama mesela üç haftalık civarı ise 5-50 beta arası dört haftalık civarı ise 5-400 civarı böyle yani 🐣💋🫶